Vacature: Abdominaal Radioloog

Logo Martini Ziekenhuis
Functie
Abdominaal Radioloog (0.8 - 1.0 fte)
Datum
04-12-2017
Provincie
Groningen 
Instelling
Functie-omschrijving

Door uitval van een van de maten zoeken we een abdominaal gespecialiseerde radioloog. Een afgerond fellowship is hierbij een pré. U werkt efficiënt en doelmatig, draagt bij aan effectieve (interdisciplinaire) samenwerking en bent communicatief sterk.

Functie-eisen

Na een selectieprocedure van de maatschap en de toelatingscommissie treedt u bij gebleken geschiktheid binnen afzien bare termijn toe tot de maatschap. Indien gewenst behoort een vast dienstverband ook tot de mogelijkheden.

 

De maatschap is goodwill dragend.

Omschrijving afdeling

De maatschap Radiologie & Nucleaire Geneeskunde, met elf radiologen en twee nucleair geneeskundigen, vormt een geïntegreerde afdeling Beeldvormende Technieken. De maatschap levert enkele derdelijns functies op STZ-niveau en ondersteunt in volle omvang de basiszorg en expertisecentra van het ziekenhuis. Ook is de maatschap actief binnen Santeon.

 

De afdeling beschikt over state of the art apparatuur. De patiëntenzorg is onderverdeeld in aandachtsgebieden om de kwaliteit en efficiëntie te optimaliseren. Elke radioloog heeft minstens twee aandachtsgebieden. Uiteraard staat de patiëntenzorg voorop, waarbij we streven naar korte wachtlijsten en korte lijnen met onze klinische specialisten.

Vacaturenummer
Vacaturenummer: 17533/MedWeb 774453
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 15-01-2018