Vacature: Allround gynaecoloog

Logo Streekziekenhuis Koningin Beatrix
Functie
Allround gynaecoloog (0.7 - 1.0 fte)
Datum
04-12-2017
Provincie
Gelderland 
Instelling
Functie-omschrijving

De vakgroep gynaecologie werkt aan de best mogelijke gynaecologische zorg in de Achterhoek. Voor deze vakgroep zijn wij op zoek naar een allround Gynaecoloog bij voorkeur met aandachtsgebied uro-gynaecologie/minimaal invasieve chirurgie.

 

De mogelijkheid bestaat deze aandachtsgebieden te ontwikkelen en kandidaten in het laatste jaar van de opleiding worden tevens uitgenodigd om te solliciteren.

Omschrijving afdeling

Sinds 1 jaar bestaat de vakgroep uit 6 gynaecologen die het vak in de volle omvang uitoefenen. Ieder heeft een aandachtsgebied. Werken in onze vakgroep betekent onderdeel zijn van een sterk teamverband met korte communicatielijnen. Niet alleen onderling, maar ook binnen de ziekenhuisorganisatie. Een streekziekenhuis betekent een grote mate van zelfstandigheid en persoonlijke benadering tussen stafleden, medewerkers en het management. Er is veel ruimte voor verandering en innovatie.

 

Over de afdeling en polikliniek:

  • De moeder-kind afdeling beschikt over 6 kraamsuites waar jaarlijks ronde 650 bevallingen plaatsvinden.
  • Er werken 24/7 2e lijns verloskundigen die naast de zorg op de verloskamers taken hebben op de kraamafdeling en polikliniek
  • Er is een goed lopende vulvapoli in samenwerking met de dermatologen, een POP-poli en multidisciplinair spreekuur voor patiënten met bekkenbodemproblemen.
  • Er zijn goede minimaal invasieve operatieve mogelijkheden, ook poliklinisch.
Arbeidsvoorwaarden  

Arbeidsvoorwaarden en salariëring geschieden conform AMS.

Vacaturenummer
SKB-1224/MedWeb 774452
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 07-01-2018