Vacature: Allround Kinderartsen

Logo Treant Zorggroep
Functie
Allround Kinderartsen (2 FTE)
Datum
03-05-2017
Provincie
Drenthe 
Instelling
Advertentie in PDF
Functie-omschrijving

Treant zorggroep is op zoek naar 2 of 3 enthousiaste en initiatiefrijke allround kinderartsen, met hart voor het vak!

 

Binnen Treant Zorggroep werken 17 kinderartsen. Er is een goede en collegiale samenwerking met op elke locatie een polikliniek, kinderafdeling en een eigen dienststructuur. Het vak wordt op elke locatie in de volle breedte uitgeoefend, daarnaast heeft iedere specialist eigen aandachtsgebieden. Op deze manier benutten we de voordelen van schaalgrootte, delen we expertise en een gezamenlijk kwaliteitsbeleid, terwijl je direct persoonlijke zorg levert aan je eigen patiënten en nauw betrokken bent bij de organisatie van de kindergeneeskunde.


In onze polikliniek werken we in deel-specialistische spreekuren samen met een incontinentieverpleegkundige,
kinderlongverpleegkundigen, kinderdiabetesverpleegkundigen, kinderfysiotherapeuten en pedagogisch medewerkers. Ook is er actieve samenwerking met de kinderpsychologen.
De kinderafdeling werkt volgens de principes van de gezinsgerichte zorg en is bezig om samen met de gynaecologie/verloskunde een Moeder-Kindcentrum uit te werken. Ook verzorgt de afdeling de opleiding van co-assistenten en semi-artsen.

 

Door de korte lijnen binnen Treant en de nauwe samenwerking met onze ketenpartners krijg je de mogelijkheid je te ontwikkelen binnen je vak, maar ook binnen de ziekenhuisorganisatie.

Functie-eisen

Wij zoeken kinderartsen die beschikken over de volgende eigenschappen:

  • Je bent allround kinderarts of je rondt deze opleiding op korte termijn af.
  • Je bent enthousiast over je vak.
  • Je bent een flexibele teamplayer.
  • Je geeft op integrale en persoonlijke wijze de kindergeneeskundige zorg vorm.
  • Je wilt bijdragen aan het verder ontwikkelen van het Moeder-Kindcentrum.
  • Je hebt oog voor ontwikkelingen in het vakgebied.
  • Je herkent je in onze kernwaarden: betrokken, duidelijk en ondernemend.
Omschrijving afdeling

Treant Zorggroep heeft, na de fusie in 2014, 3 ziekenhuislocaties: Scheper in Emmen, Bethesda in Hoogeveen en Refaja in Stadskanaal. Voor de ziekenhuislocatie Scheper zijn we op zoek naar kinderartsen die toe zijn aan een nieuwe stap.

 

Kinderarts zijn bij Treant Zorggroep biedt de variatie die het vak van algemeen kinderarts zo leuk maakt: van acute opvang tot casemanager bij chronische patiënten, van prematuren tot adolescenten en van shared care met het academisch ziekenhuis tot basiszorg in samenwerking met de huisarts. Je treft bij ons de kindergeneeskunde in al haar diversiteit!

 

Werk je bij Treant Zorggroep dan ga je voor vakmanschap en ben je oprecht betrokken bij patiënten, cliënten en collega’s. Bij ons vind je een dynamische werkomgeving met een open sfeer, veel doorgroeimogelijkheden en korte lijnen. Wij zijn duidelijk naar elkaar; we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Ondernemerschap tonen voor een beter resultaat en klanttevredenheid stellen we zeer op prijs. Met 250 medisch specialisten en 6500 medewerkers zijn we de grootste werkgever van ons verzorgingsgebied.

Arbeidsvoorwaarden  

Het betreft in eerste instantie een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van zes maanden met de intentie tot een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

 

De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de AMS richtlijnen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. De werktijden zijn bespreekbaar.

 

Op deze functie is het screeningsbeleid Treant Zorggroep van toepassing.
Voor aanstelling vragen wij je een VOG (verklaring omtrent gedrag) te overleggen en voeren wij een OOB (onderzoek open bronnen) uit.

Vacaturenummer
22201/MedWeb 774173
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 01-07-2017