Vacature: Anesthesiologen

Logo Zuyderland Medisch Centrum
Functie
Anesthesiologen (1.6 - 2.0 fte)
Datum
21-04-2017
Provincie
Limburg 
Instelling
Functie-omschrijving

Binnenkort zal de vakgroep bestaan uit 24 anesthesiologen, van wie een aantal tevens werkzaam is als intensivist of pijnbestrijder. De nieuwe collega zal ingezet worden op beide locaties, Heerlen en Sittard/Geleen. Zuyderland MC is een STZ-ziekenhuis waar, behoudens cardiochirurgie, alle specialismen vertegenwoordigd zijn. Er is sprake van een regionale functie op het gebied van maag/slokdarmchirurgie en bariatrie. De vakgroep is voornemens te participeren in de opleiding tot anesthesioloog. Intensivering van de samenwerking met het UMC te Maastricht wordt nagestreefd.


Wij zoeken enthousiaste collega’s, die alle aspecten van de anesthesiologie beheersen. Inzet zal plaatsvinden in de operatieve anesthesie. Uitoefening in deeltijd is binnen grenzen bespreekbaar.

Functie-eisen

Wij verwachten van onze nieuwe collega’s:

  • goede contactuele eigenschappen, zowel in omgang met patiënten, collegae als met overige medewerkers;
  • een actieve deelname aan de opleiding van arts-assistenten en co-assistenten;
  • de bereidheid tot participatie in wetenschappelijke activiteiten en deelname aan managementtaken.
Omschrijving afdeling

Zuyderland is één van de grootste algemene ziekenhuizen van Nederland, waar de patiënt verzekerd is van innovatieve zorg op menselijke maat. De zorg wordt professioneel en efficiënt georganiseerd in een inspirerende werkomgeving. De locaties van Zuyderland Medisch Centrum zijn centraal gelegen in Zuid-Limburg, de geneugten van het groene heuvelland zijn altijd dichtbij. Universiteitssteden als Maastricht en Aken zijn bereikbaar binnen 15 minuten en bieden uitstekende werkgelegenheid in de regio.

 

Per 1 januari 2015 is het coöperatief Medisch Specialistisch Bedrijf Zuyderland opgericht, waarin vrijgevestigd medisch specialisten en medisch specialisten in loondienst zijn verenigd. Binnen MSB Zuyderland zijn circa 400 medisch specialisten actief. De medisch specialisten hebben zich verenigd in vakgroepen.

 

Zuyderland is een van de Samenwerkende Topklinische opleidings Ziekenhuizen (STZ) en is sedert 2003 NIAZ-geaccrediteerd.

Arbeidsvoorwaarden  

Toetreding tot de vakgroep anesthesiologie vindt plaats volgens gemaakte afspraken in MSB Zuyderland. Het MSB kent een uniforme toetredingsregeling. Er geldt een proefperiode voor de duur van een jaar.

Vacaturenummer
MedWeb 774164
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 05-05-2017