Vacature: Anesthesioloog (2 x)

Logo Admiraal De Ruyter Ziekenhuis
Functie
Anesthesioloog (2 x) (1.6 - 2.0 fte)
Datum
09-01-2018
Provincie
Nederland 
Instelling
Advertentie in PDF
Functie-omschrijving

De vakgroep anesthesiologie van het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis is op zoek naar een tweetal gedreven, enthousiaste, sociaal vaardige en all round anesthesiologen.

Functie-eisen

Van u wordt verwacht dat u een all round anesthesioloog bent met affiniteit voor regionale- en obstetrische anesthesie en dat u bereid bent een bijdrage te leveren aan de niet klinische werkzaamheden zoals b.v. de OK planning en diverse commissies.

 

Ook kandidaten die binnenkort hun opleiding afronden zijn zeer welkom in onze vakgroep

Omschrijving afdeling

Een fijne werkplek in een ziekenhuis met veel mogelijkheden (o.a. Level 2 trauma en IC) en korte lijnen in een aantrekkelijke regio om te wonen en te recreëren.

Reden vacature

Uitbreiding van de werkzaamheden van de vakgroep anesthesiologie.

Duur vacature
onbepaalde tijd
Arbeidsvoorwaarden  

Toetreding tot de vakgroep anesthesiologie vindt plaats volgens gemaakte afspraken in het Coöperatief Medisch Specialistisch Bedrijf (CMSB). Het CMSB kent een uniforme toetredingsregeling.

Per 1 januari 2016 is een inverdien regeling in de CMSB van toepassing. Als ondernemer binnen de CMSB draagt u zelf zorg voor uw secundaire arbeidsvoorwaarden als pensioenopbouw via de SPMS en een AOV verzekering. Werken in deeltijd is bespreekbaar.

Vacaturenummer
MedWeb 774502
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 20-02-2018