Vacature: ANIOS Reumatologie

Logo Elkerliek Ziekenhuis
Functie
ANIOS Reumatologie (Fulltime)
Datum
08-08-2017
Provincie
Noord-Brabant 
Instelling
Functie-omschrijving

Als ANIOS ben je in dagdienst werkzaam op de afdeling reumatologie. Je werkt samen met 3 reumatologen en 3 verpleegkundig reumaconsulenten. Je kunt actief deelnemen aan alle onderwijs- en leermomenten van de interne geneeskunde, inclusief de onderwijsmomenten voor de acute zorg.

 

Deze functie is bij uitstek geschikt om je te oriënteren op een carrière in de reumatologie en kan bij gebleken geschiktheid leiden tot aanbeveling bij de regionale sollicitatiecommissie voor de opleiding.

Daarnaast is de deze functie is zeer geschikt voor een jonge basisarts die huisartsgeneeskunde of een ander beschouwend specialisme overweegt.

Functie-eisen

Wij zoeken een arts-assistent met een afgeronde opleiding tot basisarts en BIG registratie, met affiniteit voor reumatologie, interne geneeskunde en het bewegingsapparaat.

Je kunt goed communiceren in wisselende situaties. Je stelt prioriteiten in de werkzaamheden en handelt volgens gemaakte afspraken en protocollen. Je houdt van puzzelen maar weet ook te handelen in acute situaties.

Je wilt graag kennismaken met alle aspecten van de reumatologie en je wilt je hierin breed ontwikkelen. Je neemt graag onder supervisie de verantwoordelijkheid van de totale medische zorg.

Omschrijving afdeling

Reumatologie wordt binnen dit ziekenhuis in de breedte uitgeoefend, de samenwerking met de andere vakgebieden in het ziekenhuis is nauw. Er zijn korte lijnen in de patiëntenzorg. Voor de hoog specialistische zorg is er een intensieve samenwerking met de ziekenhuizen in de omgeving. Er zijn binnen de reumatologie diverse aandachtsgebieden actief, zoals de echografie, osteoporose, klinimetrie, geneesmiddelonderzoek/trials en spondylartropathie.

Duur vacature
tijdelijk
Arbeidsvoorwaarden  

Voor deze functie geldt een werkweek van 38 uur per week gemiddeld, te meten per jaar. Het salaris bedraagt maximaal € 5.154,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van de ervaring (functiegroep 65). De arbeidsvoorwaarden worden geregeld volgens de CAO Ziekenhuizen.

Vacaturenummer
170088/MedWeb 774309
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 19-09-2017