Vacature: ARTS-ASSISTENT PSYCHIATRIE, locatie Heerlen

Logo Zuyderland Medisch Centrum
Functie
ARTS-ASSISTENT PSYCHIATRIE, locatie Heerlen (fulltime)
Datum
02-01-2018
Provincie
Limburg 
Instelling
Functie-omschrijving

De arts-assistent is binnen de gestelde organisatorische- en behandelkaders belast met medische behandelingen, waarvoor hij een eigen professionele verantwoordelijkheid draagt, maar waarbij hij steeds onder de supervisie werkt van één van de psychiaters. 

 

De werkzaamheden kunnen plaatshebben in alle werkvelden, waaronder de begeleiding van co-assistenten en/of semi-artsen. Tevens bent u belast met het verrichten van alle voorkomende administratieve afwikkelingen en het voeren van alle noodzakelijke overleg, zowel intern als extern.  Een assistentschap bij ons kan in de vervolgopleiding voor huisartsen een vrijstelling opleveren.

Functie-eisen
  • Een afgeronde basisartsopleiding.
  • Ervaring binnen geestelijke gezondheidszorg of algemeen ziekenhuis strekt tot aanbeveling.
Omschrijving afdeling

Zuyderland is één van de belangrijkste zorgaanbieders op de Zuid-Nederlandse zorgmarkt. Onze organisatie is ontstaan door de fusie van Atrium Medisch Centrum en Orbis Medisch Zorgconcern. Professionals werken bij Zuyderland in een aantrekkelijke werk- en leeromgeving. Iedere dag opnieuw wordt in het topklinische opleidingsziekenhuis, gevestigd op twee hoofdlocaties in Zuid-Limburg (Heerlen en Sittard-Geleen), op hoog niveau innovatieve patiëntenzorg geleverd. In de gastvrije omgeving is voortdurend oog voor verbetering van de kwaliteit. Daar zijn flexibele collega’s bij nodig die naar nieuwe uitdagingen en kansen zoeken. Mensen die graag willen werken en bouwen aan uitstekende patiëntgerichte centra.

 

Zuyderland Medisch Centrum, RVE Geestelijke Gezondheidszorg biedt hulpverlening aan mensen van alle leeftijden met psychische problemen en psychiatrische aandoeningen. Ten behoeve van de hulpverlening beschikken wij over diverse klinische milieus, deeltijdbehandelingen en ambulante zorgprogramma's op locaties van Zuyderland o.a. Heerlen, Sittard-Geleen, Brunssum en Kerkrade. De behandeling is vraaggericht en in diverse zorgprogramma’s transmuraal georganiseerd. Daarnaast is

Zuyderland Medisch Centrum, RVE Geestelijke Gezondheidszorg een erkend opleidingsinstituut voor professionals in deze sectoren. 

 

ONZE AFDELING Binnen Zuyderland Medisch Centrum heeft de afdeling Psychiatrie, met een MPU erkenning, meerdere taken: 

  • Een poliklinische en consultatieve functie binnen Zuyderland Heerlen gespecialiseerd op somatische co-morbiditeit.
  • Een kliniek met 12 bedden binnen Zuyderland locatie Heerlen met o.a. een belangrijke MPU-functie (behandeling van patiënten met somatische co-morbiditeit).
  • Poliklinische units in Brunssum en Kerkrade en een groepsbehandeling in Kerkrade.
Duur vacature
Het betreft een dienstverband voor de duur van één jaar.
Arbeidsvoorwaarden  
  • Het betreft een dienstverband voor de duur van één jaar voor 36 uur per week.
  • De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld. Het verrichten van diensten buiten kantooruren maakt deel uit van het takenpakket, hiervoor dient de arts-assistent binnen 30 minuten in Zuyderland Heerlen aanwezig te zijn.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO GGZ.
  • Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 3215,00 en maximaal € 5046,00 (Salarisschaal 65 CAO GGZ). De genoemde bedragen zijn bruto per maand bij een volledig dienstverband.
Vacaturenummer
910176/MedWeb 774499
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 13-02-2018