Vacature: Arts-assistent Psychiatrie locatie Heerlen

Logo Zuyderland Medisch Centrum
Functie
Arts-assistent Psychiatrie locatie Heerlen (36)
Datum
16-02-2017
Provincie
Limburg 
Instelling
Functie-omschrijving

De arts-assistent is binnen de gestelde organisatorische- en behandelkaders belast met medische behandelingen, waarvoor hij een eigen professionele verantwoordelijkheid draagt, maar waarbij hij steeds onder de supervisie werkt van één van de psychiaters.


De werkzaamheden kunnen plaatshebben in alle werkvelden, waaronder de begeleiding van co-assistenten en/of semi-artsen. Tevens bent u belast met het verrichten van alle voorkomende administratieve afwikkelingen en het voeren van alle noodzakelijke overleg, zowel intern als extern.

 

Een assistentschap bij ons kan in de vervolgopleiding voor huisartsen een vrijstelling opleveren.

Functie-eisen
  • Een afgeronde basisartsopleiding.
  • Ervaring binnen geestelijke gezondheidszorg of algemeen ziekenhuis strekt tot aanbeveling.

 

Omschrijving afdeling

Zuyderland is één van de belangrijkste zorgaanbieders op de Zuid-Nederlandse zorgmarkt. Onze organisatie is ontstaan door de fusie van Atrium Medisch Centrum en Orbis Medisch Zorgconcern. Professionals werken bij Zuyderland in een aantrekkelijke werk- en leeromgeving. Iedere dag opnieuw wordt in het topklinische opleidingsziekenhuis, gevestigd op twee hoofdlocaties in Zuid-Limburg (Heerlen en Sittard-Geleen), op hoog niveau innovatieve patiëntenzorg geleverd. In de gastvrije omgeving is voortdurend oog voor verbetering van de kwaliteit. Daar zijn flexibele collega’s bij nodig die naar nieuwe uitdagingen en kansen zoeken. Mensen die graag willen werken en bouwen aan uitstekende patiëntgerichte centra.

Binnen de MPU van het Zuyderland Medisch Centrum locatie Heerlen ontstaat per direct een vacature voor een arts-assistent psychiatrie.


ONZE AFDELING

Binnen het Zuyderland Medisch Centrum heeft de afdeling Psychiatrie, met een MPU erkenning meerdere taken:

  • Een poliklinische en consultatieve functie binnen Zuyderland Heerlen gespecialiseerd op somatische co-morbiditeit.
  • Een kliniek met 24 bedden binnen Zuyderland locatie Heerlen met o.a. een belangrijke MPU-functie (behandeling van patiënten met somatische co-morbiditeit).
  • Poliklinische units in Brunssum en Kerkrade en een groepsbehandeling in Kerkrade.
Duur vacature
Bepaalde tijd
Arbeidsvoorwaarden  
  • Het betreft een dienstverband voor de duur van één jaar voor 36 uur per week.
  • De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld. Het verrichten van diensten buiten kantooruren maakt deel uit van het takenpakket, hiervoor dient de arts-assistent binnen 30 minuten in het Zuyderland Heerlen aanwezig te zijn.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO ziekenhuizen.
  • Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 3363,00 en maximaal € 5065,00 (Salarisschaal 65). De genoemde bedragen zijn bruto per maand bij een volledig dienstverband.
Vacaturenummer
811356/MedWeb 774052
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 30-03-2017