Vacature: Arts voor Verstandelijk Gehandicapten

Logo 's Heeren Loo
Functie
Arts voor Verstandelijk Gehandicapten (24 - 36 u.p.w.)
Datum
12-07-2017
Provincie
Utrecht 
Instelling
Functie-omschrijving

Het medisch team van 's Heeren Loo Ermelo is opzoek naar één enthousiaste en deskundige arts. Samen met collega AVG's, AIOS, huisartsen, een verpleegkundig specialist en doktersassistenten bied je specialistische medische zorg aan mensen met een verstandelijke beperking. Deze zorg doe je intramuraal op de locatie Ermelo maar ook poliklinisch in de regio samen met lokale gezondheidscentra en andere voorzieningen.

 

De cliëntgroep is heel gevarieerd. Het team biedt medische zorg aan jonge kinderen maar ook aan ouderen. Denk hierbij aan cliënten met lichte verstandelijke beperking met psy chiatrische problemen en aan cliënten met ernstige meervoudige beperkingen. 

 

Doordat de problematiek van cliënten vaak complex van aard is werk je samen met gedragswetenschappers en paramedici in multidisciplinaire teams. Natuurlijk afgestemd met verwanten, huisartsen en tal van specialisten binnen de wettelijke kaders en normen van de beroepsgroep.

Functie-eisen

Voor deze functie is het van belang dat je als BIG-geregistreerd arts staat en proactief, nieuwsgierig en communicatief vaardig bent. Verder is het belangrijk affiniteit met mensen met een verstandelijke beperking te hebben en de ambitie om hen uitstekende medische zorg te bieden. Daarnaast ben je geïntresseerd in de organisatie van medische zorg en voel je de behoefte om het medisch specialisme verder te ontwikkelen.

Arbeidsvoorwaarden  

Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. Verder is een Tablet en smartphone vanzelfsprekend. Doordat 's Heeren Loo het belangrijk vindt dat jij jezelf professioneel blijft ontwikkelen investeren zij graag in relevante scholing en opleiding.

Vacaturenummer
MedWeb 774283
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 23-08-2017