Vacature: Chef de Clinique anesthesiologie

Logo Elkerliek Ziekenhuis
Functie
Chef de Clinique anesthesiologie (0.8-1.0 fte)
Datum
08-03-2017
Provincie
Noord-Brabant 
Instelling
Functie-omschrijving

De organisatorische eenheid Anesthesiologie en Pijnbestrijding van het MSB Stafmaatschap Elkerliek ziekenhuis is per direct op zoek naar een Chef de Clinique anesthesiologie.

Functie-eisen

Wij vinden het belangrijk dat onze nieuwe collega communicatieve en organisatorische vaardigheden bezit. Wij leveren een actieve bijdrage aan staftaken, commissiewerk en onderwijs.

 

Speciaal voor nieuwe collegae heeft het ziekenhuis een opleidingsprogramma ontwikkeld dat hen, tezamen met andere aantredende specialisten, in de periode van een jaar voorbereidt op en begeleidt bij het werken in een perifere praktijk.

Omschrijving afdeling

De maatschap, bestaande uit negen personen, biedt gezamenlijk het volledige pakket peri-operatieve anesthesiologische zorg en chronische pijnbehandeling. We maken gebruik van een preoperatieve polikliniek volgens de standaard van de NVA. We werken op twee locaties.

 

In Deurne is een dagbehandelingscentrum met twee operatiekamers. In Helmond is een operatiecomplex (2014) met acht operatiekamers, met daaraan grenzend een nieuwe Intensive Care. Op jaarbasis worden ongeveer 16.000 operatieve ingrepen verricht.

Duur vacature
1 jaar, met op termijn eventuele toetreding tot de maatschap
Vacaturenummer
17024/MedWeb 774084
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 31-03-2017