Vacature: Chef de clinique Gynaecologie

Logo Ziekenhuisgroep Twente
Functie
Chef de clinique Gynaecologie (0.8 - 1.0 fte)
Datum
04-12-2017
Provincie
Overijssel 
Instelling
Functie-omschrijving

Binnen Gycon (Gynaecologen Coöperatie Oost Nederland) is er per direct ruimte voor een chef de clinique, met uitzicht op een vaste plek binnen onze coöperatie.

U zult voornamelijk werkzaam zijn op de ZGT locatie. Aanname voor deze chef plek is voor de duur van één jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling.

Functie-eisen

U bent een enthousiaste, allround gynaecoloog die een bijdrage wil leveren aan een toekomstbestendige vakgroep gynaecologie in Twente. Wij zoeken een kandidaat die zowel voor de verloskunde als de gynaecologie breed inzetbaar is. Goede communicatieve eigenschappen, professionaliteit en collegialiteit zijn belangrijke kenmerken. Ook levert u graag een actieve bijdrage aan het verbeteren van de opleiding voor arts-assistenten, coassistenten en verpleegkundigen.

Deze functie geeft volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en eventuele differentiatie. Wij staan open voor wensen die u heeft ten aanzien van een aandachtsgebied waarin u zich verder wenst te ontwikkelen; wij hebben alle mogelijkheden in huis!

Houdt u van buiten wonen? Het is buitengewoon mooi wonen in Twente!

Omschrijving afdeling

Onze coöperatie, bestaand sinds 1 januari 2015, kenmerkt zich door ambitieuze en enthousiaste gynaecologen. De afgelopen jaren hebben wij samen vele ontwikkelingen doorgemaakt.  Met 26 gynaecologen hebben we een breed aanbod aan specialisaties, kennis, ervaring en persoonlijkheden. Binnen de vakgroep werken we in subteams per aandachtsgebied en/of subspecialisme.

Gycon is verloskundig actief op locaties Almelo en Enschede met 24/7 tweedelijns verloskundigen en ruim 4000 partus per jaar. Er is een regionaal VSV waarin actief wordt gewerkt om de integrale verloskunde steeds verder professioneel vorm te geven  Daarnaast is locatie Enschede een centrum voor antenatale diagnostiek in samenwerking met het UMC Nijmegen.

Fertiliteitszorg hebben we geconcentreerd in de Fertiliteitskliniek Twente, waar binnenkort ook een IVF laboratorium van start zal gaan.

Op onze locaties Almelo, Hengelo en Enschede zijn er zeer goed uitgeruste endoscopische OK’s (waaronder één met de Da Vinci robot). Binnen de benigne gynaecologie hebben we op twee locaties een goed functionerende sedatie straat en er vinden level 2-4 laparoscopische ingrepen plaats op de MIC OK’s. Er is een endometriose centrum in het MST met multidisciplinair overleg en goede samenwerking met de chirurg en uroloog en een bekkenbodem centrum met gezamenlijk spreekuur met de uroloog en bekkenbodem fysiotherapeut in het ZGT. Vanuit locatie MST Enschede wordt de oncologische zorg in samenwerking met het UMC Groningen aangeboden.

De vakgroep participeert in de opleiding voor coassistenten en tropenartsen en in de opleiding tot gynaecoloog in samenwerking met het UMC Groningen. Tevens is er een opleiding voor master-verloskundigen in samenwerking met de Hogeschool Rotterdam.

Vacaturenummer
vacaturenummer MS17-LG022/MedWeb 774455
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 01-01-2018