Vacature: Chef de Clinique orthopedie

Logo Orthopedisch Centrum Oost Nederland (OCON)
Functie
Chef de Clinique orthopedie (1 FTE)
Datum
15-02-2017
Provincie
Overijssel 
Instelling
Advertentie in PDF
Functie-eisen

U bent een prettige en enthousiaste collega die het, naast de algemene orthopedie, ook leuk vindt om zich te verdiepen in één of meer aandachtsgebieden. U beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Ook als u net of bijna klaar bent met uw opleiding, nodigen wij u nadrukkelijk uit om mee te solliciteren.

 

Keuze van aandachtsgebieden zal in overleg met de kandidaat plaatsvinden. Interesse in schouderchirurgie en/of kinderorthopedie strekt tot aanbeveling.

Omschrijving afdeling

Orthopedisch Centrum Oost-Nederland (OCON) werkt binnen de muren van ZGT. OCON opereert zelfstandig met dedicated orthopedie personeel op onze operatiekamers, verpleegafdeling en poliklinieken. Hierdoor ontstaat maximale ruimte om medisch inhoudelijk voorop te lopen, efficiënt te werken en zorgprocessen voor de orthopedische patiënt continu verder te optimaliseren.

De vakgroep bestaat momenteel uit:

  • 14 Orthopedisch Chirurgen
  • 2 Chefs de Clinique
  • 5 ANIOS
  • 3 Verpleegkundig Specialisten.

 

Wij vormen een dynamische vakgroep die zich bezighoudt met de gehele orthopedische en traumatologische zorg. Binnen OCON wordt in ver doorgevoerde mate gewerkt met subspecialisaties.

Reden vacature

In verband met tijdelijk vertrek naar het buitenland van één van onze vaste Orthopedisch Chirurgen i.v.m. een fellowship, zoeken wij per 1 juli 2017 een enthousiaste, doortastende Orthopedisch Chirurg voor de algemene orthopedie. 

Arbeidsvoorwaarden  

U komt te werken in een centrum met 'korte lijnen' en goede intercollegiale contacten. Wij hebben de beschikking over 5 operatiekamers, een verpleegafdeling met 54 bedden in Hengelo en poliklinieken in Hengelo en Almelo.

 

OCON hecht veel waarde aan goede onderlinge samenwerking en streeft naar optimale patiënt beleving. De orthopeden zijn laagdrempelig bereikbaar voor huisartsen, fysiotherapeuten en patiënten.

 

OCON heeft een eigen onderzoeksafdeling voor wetenschappelijk en kwaliteitsonderzoek die de orthopeden ondersteunt.  Honorering zal plaatsvinden volgens de Arbeidsvoorwaarden Medisch Specialisten (AMS). De aanstelling betreft in eerste instantie een periode van één jaar, met daarna uitzicht op een vaste aanstelling.

Vacaturenummer
MedWeb 774040
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 29-03-2017