Vacature: Fellow Traumachirurgie

Logo Amphia Ziekenhuis
Functie
Fellow Traumachirurgie (0.8 - 1.0 fte)
Datum
01-09-2017
Provincie
Noord-Brabant 
Instelling
Functie-omschrijving

De vakgroep Chirurgie van het Amphia ziekenhuis Breda zoekt per 1 januari 2018 een ambitieuze fellow traumachirurgie.

De functie


Het Amphia ziekenhuis heeft de level 2 traumastatus binnen de traumaregio Noord-Brabant. Binnen de vakgroep chirurgie zijn er 5 gecertificeerde traumachirurgen werkzaam en 1 fellow traumachirurgie. Het betreft hier een uitbreiding met een extra traumafellow. Er is een goede samenwerking met de vakgroep orthopedie.

Functie-eisen

Uw profiel


U bent een dynamische en enthousiaste gecertificeerd traumachirurg. Ook opleidingsassistenten chirurgie, die de opleiding Heelkunde met als differentiatie traumachirurgie, bijna hebben beëindigd worden van harte uitgenodigd mee te solliciteren, U hebt affiniteit met het begeleiden en opleiden van AIOS-chirurgie, het geven van onderwijs en het doen van onderzoek. Als teamspeler bent u bereid te participeren in het dienstenrooster als zelfstandig functionerend chirurg om ook algemene taken verrichten. U bent flexibel en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Daarnaast beschikt u over organisatie- en doorzettingsvermogen.

Omschrijving afdeling

Amphia


Het Amphia is met 265 medisch specialisten, 4500 medewerkers en 350 vrijwilligers één van de grootste STZ ziekenhuizen in Nederland. Binnen enkele jaren zal op de hoofdlocatie in Breda een modern nieuw ziekenhuis gereed zijn, geheel gericht op de toekomst, met alle kansen voor het realiseren van al onze ambities, waaronder topzorg op meerdere gebieden, in alle vakken.

 

Het Medisch Specialistisch Bedrijf - Amphia (MSB-A) is een zelfstandige coöperatie van de medisch specialisten die collectief werken in goede samenwerking met de Amphia organisatie. Naast de patiëntenzorg wordt door het MSB-A veel aandacht besteed aan onderwijs, opleiding en wetenschappelijk onderzoek.

 

De vakgroep Chirurgie


De vakgroep Chirurgie bestaat uit 18 chirurgen en is werkzaam op alle drie locaties van het Amphia Ziekenhuis. Alle deelgebieden van de Heelkunde worden beoefend. Het Amphia Ziekenhuis heeft de STZ status en beschikt over de opleiding Heelkunde in samenwerking met het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

Duur vacature
Ten minste 1 jaar.
Arbeidsvoorwaarden  

Ons aanbod


Uw aanstelling is voor de duur van tenminste één jaar. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten.

Vacaturenummer
MedWeb 774345
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 13-10-2017