Vacature: Fellow Vaatchirurgie

Logo Amphia Ziekenhuis
Functie
Fellow Vaatchirurgie (1.0 fte)
Datum
20-04-2017
Provincie
Noord-Brabant 
Instelling
Functie-omschrijving

U bent als algemeen chirurg met een afgeronde differentiatie vaatchirurgie per 1 juni 2017 beschikbaar. Verder wordt u de mogelijkheid geboden zich te ontwikkelen en te verdiepen binnen de vasculaire en endovasculaire chirurgie. Ook heeft u affiniteit met het begeleiden en opleiden van AIOS-chirurgie en het verrichten van wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast bent u een teamspeler en bereid te participeren in het dienstenrooster als zelfstandig functionerend chirurg.

Omschrijving afdeling

Het Amphia Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis (STZ) en één van de grootste niet academische ziekenhuizen van Nederland. Ruim 260 medisch specialisten, 4500 medewerkers en 300 vrijwilligers maken zich dagelijks hard voor hoogwaardige en patiëntvriendelijke zorg op vier locaties in Breda, Etten-Leur en Oosterhout. Kwaliteit en veiligheid staan daarbij hoog in het vaandel, evenals een plezierige en inspirerende werkomgeving met veel eigen verantwoordelijkheid. De manier van werken zorgt voor gedreven en betrokken medewerkers die sterk verbonden zijn met het werk dat zij doen voor onze patiënten. Het Amphia Ziekenhuis investeert in opleiding en training en biedt volop kansen voor doorgroei en ontwikkeling.

 

De maatschap Chirurgen bestaat uit 18 chirurgen, werkzaam op de 3 locaties, waarbij alle deelgebieden van de Heelkunde worden beoefend. De maatschap beschikt over opleidingsbevoegdheid voor de algemene chirurgie en o.a. differentiatie vaatchirurgie.

Arbeidsvoorwaarden  

Uw aanstelling is voor de duur van ten minste 1 jaar. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten.

Vacaturenummer
MedWeb 774163
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 15-05-2017