Vacature: Gastro-intestinaal en oncologisch chirurg

Logo Medisch Spectrum Twente
Functie
Gastro-intestinaal en oncologisch chirurg (1 FTE)
Datum
26-04-2017
Provincie
Overijssel 
Instelling
Functie-eisen

Het MST zoekt een bevlogen collega en teamspeler die bij voorkeur antegraad is opgeleid in de HPB chirurgie (aandachtsgebied: lever en/of pancreas) blijkende uit een fellowship of (buitenlandse) stage.

 

Ervaring in laparoscopische chirurgie is gewenst. Een promotie strekt tot aanbeveling. Extra expertise op het gebied van de laparoscopische of robot-geassisteerde pancreaschirurgie is welkom.

 

Ook kandidaten die niet volledig voldoen aan het hierboven geschetste profiel worden verzocht te solliciteren.

Omschrijving afdeling

De coöperatie Chirurgie Oost Nederland Enschede UA (15 fte) heeft, naast de opleiding Heelkunde en de opleiding Tropengeneeskunde, ook bevoegdheid tot de opleiding in de differentiaties:

  • Traumachirurgie;
  • Vaatchirurgie;
  • Longchirurgie;
  • Gastro-intestinale chirurgie en Chirurgische Oncologie.

 

Tevens participeren leden van de coöperatie in de opleiding Technische Geneeskunde van de Universiteit Twente. De coöperatie heeft een good-will regeling.

 

De sectie Gastro-intestinale chirurgie en Oncologische chirurgie bestaat uit 6.0 fte. Binnen de afdeling zult u een belangrijke rol spelen bij de verdere ontwikkeling van het HPB centrum Twente. Het HPB centrum Twente verricht meer dan 130 grote HPB ingrepen per jaar en is hiermee één van de grootste perifere HPB centra van Nederland. Op het gebied van de pancreaschirurgie zijn wij qua volume, het op 2 na grootste centrum van Nederland.

 

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is onderdeel van de aanstellingsprocedure. Na benoeming wordt een ontwikkelassessment aangeboden.

Reden vacature

 

In verband met het aanvaarden van een academische positie van 1 van de HPB chirurgen en groei van de HPB praktijk, is er ruimte voor een gastro-intestinaal/oncologisch chirurg met als aandachtsgebied HPB chirurgie per 1 september 2017.

Vacaturenummer
MedWeb 774168
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 07-06-2017