Vacature: Gynaecoloog

Logo Tergooi Ziekenhuizen
Functie
Gynaecoloog (0,75 FTE)
Datum
15-02-2017
Provincie
Noord-Holland 
Instelling
Advertentie in PDF
Functie-eisen

U bent een algemeen gynaecoloog met obstetrische interesse. U beschikt over goede organisatorische kwaliteiten en bent bereid deel te nemen in vakgroep- en stafactiviteiten. Wij verwachten een actieve bijdrage aan de opleiding van arts-assistenten en co-assistenten, en het verder ontwikkelen van integrale geboortezorg binnen ons VSV Gooi en Vechtstreek.

Omschrijving afdeling

Tergooi is het ziekenhuis waarvan patiënten zeker weten dat de kwaliteit van hún leven centraal staat. Een groene en gastvrije omgeving, waarin zij en hun naasten zich welkom voelen. Een plek waar mensen voor mensen werken, die in ieder opzicht zinvolle, doordachte en duurzame zorg bieden.

 

Tergooi is een omgeving waar specialisten en medewerkers dagelijks groeien door wat ze leren en doen. Een ziekenhuis waarmee vele partners graag samenwerken om ook morgen kwaliteit te garanderen. Een zorgorganisatie die doorlopend ontdekt hoe zorg beter kan.

 

De vakgroep Gynaecologie is onderdeel van het Medisch Specialistisch Bedrijf (MSB) Gooi en Eemland, en bestaat uit negen gynaecologen die de behandeling van patiënten verzorgen binnen de verschillende aandachtsgebieden (Obstetrie, Benigne gynaecologie, Uro-gynaecologie, Fertiliteit en Oncologische Gynaecologie). Wij werken samen met een enthousiaste groep klinisch verloskundigen, echoscopisten, ANIOS en fertiliteitsartsen.

 

Wij zijn gevisiteerd, dit in verband met de voorgenomen participatie in de opleiding gynaecologie en verloskunde binnen het cluster AMC/VUMC.

Arbeidsvoorwaarden  

U wordt als lid van de vakgroep Gynaecologie aangenomen conform de geldende richtlijnen van het MSB Gooi en Eemland. De aanstelling betreft momenteel 0.75 fte, met op termijn mogelijk uitbreiding.

Vacaturenummer
MedWeb 774042
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 29-03-2017