Vacature: Internist-hematoloog

Logo Medisch Centrum Leeuwarden
Functie
Internist-hematoloog (0.9 - 1.0 fte)
Datum
30-03-2017
Provincie
Friesland 
Instelling
Functie-omschrijving

Wij bieden een dynamische functie in een opleidingsziekenhuis met een uitdagende en plezierige werkomgeving. Na een jaar dienstverband bestaat bij wederzijdse wens de mogelijkheid tot toetreding in de maatschap middels een in- en uitverdienregeling.

Functie-eisen

Profiel

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega om ons team te versterken. Een teamspeler, die voor de gehele hematologische zorg in ons ziekenhuis inzetbaar is.

 

Als hematoloog levert u hoogwaardige patiëntenzorg op ons goed gefaciliteerd multidisciplinair oncologisch centrum, met een belangrijke centrumfunctie voor intensieve hematologische zorg (HOVON echelonering level C-HIC C-SCT).

 

De vakgroep participeert in FROHON, een Fries regionaal samenwerkingsverband.

 

De maatschap heeft een opleidingserkenning voor de eerste vier jaar van de (voor-)opleiding interne geneeskunde.
Wetenschappelijke interesse en ervaring, blijkend uit een afgeronde promotie, strekken tot aanbeveling.

Omschrijving afdeling

Het Medisch Specialistisch Bedrijf Vrijgevestigd Collectief Leeuwarden (MSB VCL) is opgericht op 1 januari 2015 en is een maatschap van de vakgroepen cardiologie, dermatologie, gynaecologie, interne geneeskunde, KNO, longziekten, MDL, neurologie, oogheelkunde, orthopedie, plastische chirurgie, radiologie, reumatologie en urologie. Het MSB VCL voert zijn werkzaamheden grotendeels uit in het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL). Het MCL is een groot en modern ziekenhuis, gelegen in het hart van Friesland en lid van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ).

 

Het MSB Vrijgevestigd Collectief Leeuwarden is, in verband met uitbreiding, op zoek naar een:

  • internist-hematoloog  (0,9 – 1 fte)
Vacaturenummer
MedWeb 774132
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 11-05-2017