Vacature: Kinderarts-Neonatoloog en Kinderarts-plaatsvervangend opleider

Logo Spaarne Gasthuis
Functie
Kinderarts-Neonatoloog en Kinderarts-plaatsvervangend opleider (0,8 - 1 fte)
Datum
13-03-2017
Provincie
Noord-Holland 
Instelling
Functie-omschrijving

De vakgroep is ambitieus en innovatief. In 2015 is het Multi Disciplinair Centrum voor Kindermishandeling gehuisvest in Hoofddorp. In september 2016 zijn we in Haarlem gestart met post IC/HC neonatologie voor een deel van onze verzekerde kinderen, wat we hopen uit te breiden naar alle verzekerden. In april 2017 start de verbouwing van de kinderafdeling en de geboortezorgafdeling in Haarlem. Na afronding zal deze zorg aldaar worden geconcentreerd. De Integrale geboortezorg en daarmee het Vrouw-Kind Centrum vormt een belangrijk onderdeel van het Spaarne Gasthuis. Tevens beschikken wij over een kinderdiabetes centrum in Heemstede.
 
In Hoofddorp werken AIOS en ANIOS kindergeneeskunde en een huisarts in opleiding. De vakgroep verzorgt de opleiding in het OOR Amsterdam. In Haarlem zijn er ANIOS kindergeneeskunde,een  huisarts en SEH-arts  in opleiding.. Wij zijn voor de opleiding van co-assistenten op beide locaties geaffilieerd met het VUmc.

Functie-eisen

Wij zoeken voor de vakgroep kindergeneeskunde van het Spaarne Gasthuis een ervaren kinderarts met de ambitie om een belangrijke rol in de opleiding tot kinderarts te gaan spelen, als plaatsvervangend opleider. U bent een inspirator, netwerker en weet uitdagingen daadwerkelijk tot een goed einde te brengen. Een afgeronde promotie en aantoonbare affiniteit voor opleiding en wetenschappelijk onderzoek verdient de voorkeur.
 
Voorts zoeken we een kinderarts-neonatoloog om samen onze afdeling neonatologie in het nieuwe Vrouw-Kind centrum vorm te gaan geven, met een speciale plek voor de post IC/HC. Hiervoor zoeken we een  teamspeler die naast goed organiseren ook goed verbanden kan leggen en onderhouden tussen de verschillende disciplines in en buiten het ziekenhuis. We nodigen ook ambitieuze jonge klare neonatologen of kinderartsen die hun fellowship neonatologie bijna afronden uit om te solliciteren.

Omschrijving afdeling

De kindergeneeskunde van het Spaarne Gasthuis is te typeren als een inspirerende afdeling met een gedreven multidisciplinair team. Op dit moment is de kindergeneeskunde nog werkzaam op 2 locaties. Onze speerpunten zijn opleiding, geboortezorg, psychosociale kindergeneeskunde en diabeteszorg. Academische consulenten spelen een belangrijke rol in onze poliklinische consultatie. Wij hebben een intensieve samenwerking met de Spaarne Gasthuis Academy, het wetenschapsbureau van ons ziekenhuis, waar enkele kinderartsen en arts-assistenten participeren in meerdere  lopende onderzoekslijnen.

Arbeidsvoorwaarden  

Op de arbeidsvoorwaarden is de CAO Ziekenhuizen van toepassing. Salariëring geschiedt volgens de AMS.

Vacaturenummer
MedWeb 774089
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 24-04-2017