Vacature: Kinderarts

Logo Admiraal De Ruyter Ziekenhuis
Functie
Kinderarts (0,6 - 0,8 FTE)
Datum
09-08-2017
Provincie
Zeeland 
Instelling
Functie-omschrijving

De vakgroep Kindergeneeskunde van het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis (ADRZ) bestaat uit 11-12 kinderartsen dat in totaal 8 FTE bezet. De acute en klinische zorg vindt plaats in Goes. De dagbehandeling vindt plaats in zowel Goes als Vlissingen. De poliklinische zorg wordt op drie locaties verricht, te weten Goes, Vlissingen en Zierikzee.

 

Alle kinderartsen oefene nde kindergeneeskunde in volle breedte uit, alle collegae hebben deel specialisaties en/of aandachtsgebieden. Met het Prinses Maxima Centrum Kinderoncologie is een Shared Care overeenkomst met expertise centrum.

 

De 11-12 kinderartsen worden ondersteund door:

  • kinderdiabetesverpleegkundigen;
  • kinderlongverpleegkundige;
  • kinderpsychologen;
  • kinderurotherapeut;
  • kinderoncologieverpleegkundigen;
  • aandachtsfunctionaris kindermishandeling.

De vakgroep leidt coassstenten en huisartsen in opleiding op in samenwerking met het Erasmus MC. Er zijn 42 bedden op de afdeling en 1200 partussen per jaar. De dienstbelasting is 2 avond-nachtdiensten en 1 weekenddag.

Functie-eisen

Voor deze functie verwacht me neen actieve bijdrage aan ziekenhuis brede commissie en volledige deelname aan diensten. Tot slot wordt interesse met kinder oncologie en/of diabetes zeer op prijs gesteld.

Arbeidsvoorwaarden  

Vaststelling van de arbeidsvoorwaarden geschiedt in goed onderling overleg conform geldende wet en regelgeving zoals AMS.

Vacaturenummer
MedWeb 774312
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 23-08-2017