Vacature: Kinderarts

Logo Treant Zorggroep
Functie
Kinderarts (2 FTE)
Datum
07-09-2017
Provincie
Drenthe 
Instelling
Functie-omschrijving

Wij van Treant Zorggroep zoeken ambitieuze allround kinderartsen die samen met ons onderdeel willen zijn van een vernieuwde vakgroep!  Je gaat werken op onze ziekenhuislocatie Scheper in Emmen. Maar kan daarnaast profiteren van de grootte en veelzijdigheid van Treant: drie ziekenhuislocaties in Drenthe en Groningen. Ben je een aanpakker, heb jij oprecht hart voor het vak en beschik je over een flinke dosis humor? Dan heb je bij ons een streepje voor!

Treant zorggroep is op zoek naar 2 of 3 enthousiaste en initiatiefrijke allround kinderartsen, met hart voor het vak! Treant Zorggroep heeft, na de fusie in 2014, 3 ziekenhuislocaties: Scheper in Emmen, Bethesda in Hoogeveen en Refaja in Stadskanaal. Voor de ziekenhuislocatie Scheper zijn we op zoek naar kinderartsen die toe zijn aan een nieuwe stap. 

 

Kinderarts zijn bij Treant Zorggroep biedt de variatie die het vak van algemeen kinderarts zo leuk maakt: van acute opvang tot casemanager bij chronische patiënten, van prematuren tot adolescenten en van shared care met het academisch ziekenhuis tot basiszorg in samenwerking met de huisarts. Je treft bij ons de kindergeneeskunde in al haar diversiteit!

Functie-eisen

Binnen Treant Zorggroep werken 17 kinderartsen. Er is een goede en collegiale samenwerking met op elke locatie een polikliniek, kinderafdeling en een eigen dienststructuur. Het vak wordt op elke locatie in de volle breedte uitgeoefend, daarnaast heeft iedere specialist eigen aandachtsgebieden. Op deze manier benutten we de voordelen van schaalgrootte, delen we expertise en een gezamenlijk kwaliteitsbeleid, terwijl je direct persoonlijke zorg levert aan je eigen patiënten en nauw betrokken bent bij de organisatie van de kindergeneeskunde.


In onze polikliniek werken we in deel-specialistische spreekuren samen met een incontinentieverpleegkundige, kinderlongverpleegkundigen, kinderdiabetesverpleegkundigen, kinderfysiotherapeuten en pedagogisch medewerkers. Ook is er actieve samenwerking met de kinderpsychologen.

 

De kinderafdeling werkt volgens de principes van de gezinsgerichte zorg en is bezig om samen met de gynaecologie/verloskunde een Moeder-Kindcentrum uit te werken. Ook verzorgt de afdeling de opleiding van co-assistenten en semi-artsen.  Door de korte lijnen binnen Treant en de nauwe samenwerking met onze ketenpartners krijg je de mogelijkheid je te ontwikkelen binnen je vak, maar ook binnen de ziekenhuisorganisatie.

 

Wie zoeken wij

Wij zoeken kinderartsen die beschikken over de volgende eigenschappen:   

  • Je bent allround kinderarts of je rondt deze opleiding op korte termijn af.
  • Je bent enthousiast over je vak.
  • Je bent een flexibele teamplayer.
  • Je geeft op integrale en persoonlijke wijze de kindergeneeskundige zorg vorm.
  • Je wilt bijdragen aan het verder ontwikkelen van het Moeder-Kindcentrum.
  • Je hebt oog voor ontwikkelingen in het vakgebied.
  • Je herkent je in onze kernwaarden: betrokken, duidelijk en ondernemend.
Arbeidsvoorwaarden  

Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de AMS richtlijnen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. De werktijden zijn bespreekbaar.

 

Op deze functie is het screeningsbeleid Treant Zorggroep van toepassing. Voor aanstelling vragen wij je een VOG (verklaring omtrent gedrag) te overleggen en voeren wij een OOB (onderzoek open bronnen) uit.

Vacaturenummer
MedWeb 774357
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 19-10-2017