Vacature: Kinderarts

Logo Ziekenhuis Nij Smellinghe
Functie
Kinderarts (0,7 – 0,8 Fte)
Datum
15-05-2017
Provincie
Friesland 
Instelling
Advertentie in PDF
Functie-omschrijving

 Wij bieden een inspirerend, enthousiast en gedreven team. Wij zijn vakgroep van het jaar en nemen een voortrekkersrol in de regio, met steeds meer aandacht voor gezondheidsbevordering van het kind en zorg dicht bij huis. Het team kinderartsen bestaat uit Hilde Bangma, Alwin Brouwer, Linda Leer, Charlotte Peer, Maaike de Vries en Marlon Wilsterman. De algemene kindergeneeskunde wordt door allemaal in de volle breedte bedreven, waarbij een ieder ook ruimte heeft/krijgt voor zijn/haar eigen aandachtsgebied. Er is op de polikliniek en in de kliniek een prima werksfeer met veel kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

 

Functie-eisen

Wij zoeken een algemeen Kinderarts die samenwerkingsgericht, enthousiast en flexibel is en streeft naar de beste zorg. Een ambitieuze collega die mee wil bouwen aan de beste zorg voor kinderen in het Noorden.  We verwachten naast de patiëntenzorg ook participatie in organisatie- en ontwikkeltaken voor de vakgroep binnen en buiten de muren van het ziekenhuis.

Omschrijving afdeling

Er wordt gewerkt met een volledig geïntegreerd elektronisch patiëntendossier. Wij werken samen met gespecialiseerde verpleegkundigen (kinderlongverpleegkundige; diabetesverpleegkundigen en kinderurotherapeuten), kinderfysiotherapeuten en kinderpsychologen. Er is een uitstekende samenwerking met de overige specialismen in het ziekenhuis. De kinder- en kraamafdeling bieden geïntegreerde zorg voor ouders en kind. De kinderafdeling heeft onlangs de Gouden Smiley ontvangen!

Reden vacature

In verband met uitbreiding van de vakgroep Kindergeneeskunde zoeken wij een 7e Kinderarts m/v (0,7 – 0,8 Fte)

De vakgroep kindergeneeskunde (5,0 fte) bestaat uit 6 kinderartsen. In de afgelopen periode is gebleken dat er, gezien de groei en ambities, ruimte is voor het aanstellen van een 7e kinderarts.

Arbeidsvoorwaarden  

Salariëring volgens AMS.

Vacaturenummer
MedWeb 774189
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 26-06-2017