Vacature: KLINISCH GERIATER / INTERNIST OUDERENGENEESKUNDE

Logo Meander Medisch Centrum - MSB Midden Nederland
Functie
KLINISCH GERIATER / INTERNIST OUDERENGENEESKUNDE (0,8 – 0,9 Fte)
Datum
05-09-2017
Provincie
Utrecht 
Instelling
Functie-omschrijving

MSB Midden Nederland en Meander Medisch Centrum werken samen onder het motto “Gewoon beter”. Een ieder levert vanuit zijn deskundigheid en competenties een bijdrage aan het realiseren van de ambities van zowel het MSB als het Meander. Goede patiëntenzorg, gastvrijheid en zorgvernieuwing staan bij ons hoog in het vaandel.

 

De sectie Interne Geneeskunde, MDL en Geriatrie van Meander Medisch Centrum in Amersfoort bestaat momenteel uit vijftien internisten, acht MDL-artsen en vier geriaters. Ons primaire doel is het bieden van kwalitatief uitstekende en professionele patiëntenzorg. Hierbij staan de Meander klantwaarden: betrouwbaarheid, deskundigheid en klantvriendelijkheid centraal. We verwachten van alle medewerkers dat zij, vanuit hun functie en kwaliteiten, hieraan een actieve bijdrage leveren.

 

De afdeling Geriatrie bestaat uit een verpleegafdeling (19 bedden), een geriatrisch poliklinisch dagcentrum, een polikliniek en een consultatie team voor de hele kliniek. Met een multidisciplinair team van klinisch geriaters, arts-assistenten, (senior) verpleegkundigen, serviceassistenten en paramedisch therapeuten werken we hard aan het bieden van kwalitatief goede zorg aan de geriatrische patiënt.

 

Wij zijn vanwege uitbreiding per direct op zoek naar een

KLINISCH GERIATER / INTERNIST OUDERENGENEESKUNDE

(vacature via MSB Midden Nederland)

0,8 – 0,9 Fte

 

 

Functie-eisen

Wij vragen

Een enthousiast medisch specialist met een ondernemende instelling die graag wil bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de geriatrie/ouderengeneeskunde binnen Meander. U beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in relatie tot patiënten, verwijzers en medewerkers. Hierbij bent u in staat mensen te enthousiasmeren bij de ontwikkeling van nieuwe zorgconcepten.

 

Managementcompetenties en ambities alsmede een afgerond promotietraject strekken tot de aanbeveling.

 

Ook als u binnenkort uw opleiding afrondt, nodigen wij u van harte uit om te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden  

Wij bieden

Een uitdagende, dynamische omgeving met veel ruimte voor nieuwe initiatieven. Er heerst een collegiale werksfeer. De geriatrie maakt deel uit van de sectie Interne Geneeskunde, MDL en Geriatrie van MSB Midden Nederland.

Opname in de sectie geschiedt als vrijgevestigd medisch specialist bij MSB Midden Nederland. Er is een goodwillregeling van kracht.

 

Vacaturenummer
MedWeb 774356
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 01-10-2017