Vacature: Maag-, darm-, en leverarts

Logo Medisch Spectrum Twente
Functie
Maag-, darm-, en leverarts
Datum
12-04-2017
Provincie
Gelderland 
Instelling
Functie-omschrijving

Het MST is op zoek naar een ondernemende teamspeler. Bij voorkeur heeft u het aandachtsgebied oncologie afgerond, bent bekwaam in het doen van endo-echo’s en gecertificeerd endoscopist ten behoeve van het bevolkingsonderzoek darmkanker. Ook indien u niet (volledig) aan dit profiel voldoet, wordt u verzocht te reageren. Omdat we een zeer actieve groep zijn verwachten we dat u zult participeren in niet patiënt-gebonden taken, die in het belang zijn van de vakgroep en/of het MST.

 

Er is geen goodwill verplichting. Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is onderdeel van de aanstellingsprocedure. Na benoeming wordt een ontwikkelassessment aangeboden.

Omschrijving afdeling

De coöperatie MDL-artsen Twente U.A. bestaat uit 9 MDL-artsen en een chef de clinique, die gezamenlijk het hele spectrum van de MDL- ziekten uitoefenen. Per 1 juli zijn wij op zoek naar een tiende vakgroeplid. De vakgroep verzorgt in samenwerking met het UMCG de opleiding tot MDL-arts.

 

Er wordt wetenschappelijk onderzoek verricht onder andere op het gebied van ischaemie, hepato-, pancreaticobiliaire aandoeningen en inflammatoire darmziekten. Ook worden coloscopieën verricht in het kader van het bevolkingsonderzoek darmkanker.

Arbeidsvoorwaarden  

Een bevlogen, flexibel team, dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Het Medisch Spectrum Twente huist sinds 2016 in een nieuw, hoogtechnologisch ziekenhuis in het centrum van Enschede. Er wordt zowel specialistische basiszorg als topklinische zorg verleend. Het leven bestaat natuurlijk uit meer dan werken. Cultuur en natuur zijn in de stad Enschede en het buitengebied zeer goed vertegenwoordigd. Duitsland ligt maar op een paar kilometer verwijderd, met mooie steden als Münster en Osnabrück op nog geen uur rijden.

 

De sollicitatie-gesprekken zijn gepland op 10 mei (eind van de dag). Op 11 en 12 mei bestaat de mogelijkheid een dag mee te lopen.

Vacaturenummer
MedWeb 774147
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 24-05-2017