Vacature: Maag Darm Leverarts

Logo Nederlands Kanker Instituut - Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis (NKI-AVL)
Functie
Maag Darm Leverarts (0.8 - 1.0 fte)
Datum
04-12-2017
Provincie
Noord-Holland 
Instelling
Functie-omschrijving

De afdeling Maag-Darm-Lever-oncologie is in verband met de pensionering van één van onze collega’s op zoek naar een MDL-arts gespecialiseerd in oncologie en interventies. Interesse in onderzoek en/of affiniteit met management strekt tot de aanbeveling.

Functie-eisen

U bent MDL-arts met aandacht voor multidisciplinaire oncologische zorg en bij voorkeur met expertise in ERCP’s. Het verrichten van endo-echo’s en het plaatsen van stents behoren tot de mogelijkheden. Het initiëren van en deelname aan klinisch-wetenschappelijk onderzoek is onderdeel van uw werkzaamheden. Als MDL-arts bent u medeverantwoordelijk voor de organisatie van de endoscopie-afdeling en de tumorwerkgroep.

Omschrijving afdeling

De afdeling bestaat uit 6 MDL-artsen, 3 medisch oncologen en 4 verpleegkundig specialisten. Patiënten worden multidisciplinair behandeld en er wordt zeer nauw samengewerkt binnen de tumorwerkgroep met chirurgen, radiotherapeuten, nucleair geneeskundigen, radiologen, en pathologen. De afdeling richt zich op innovatieve behandelingen van gastro-intestinale tumoren. We zijn gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met colorectaalcarcinoom, anuscarcinoom, oesofagus-/maagcarcinoom, erfelijke gastrointestinale syndromen, neuro-endocriene tumoren en levermetastasen. Daarnaast lopen er vele studies op de afdeling. In samenwerkingsverband met het MC Slotervaart worden colonoscopieën voor het bevolkingsonderzoek darmkanker uitgevoerd.

Arbeidsvoorwaarden  

Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd. De diensten draait u mee in de MDL-groep welke deels in samenwerking met de afdeling MDL van het MC Slotervaart worden gedaan. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de AMS-regeling.

Vacaturenummer
MedWeb 774454
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 15-01-2018