Vacature: MDL-arts

Logo IJsselland Ziekenhuis
Functie
MDL-arts (0,8 - 1 FTE)
Datum
02-08-2017
Provincie
Zuid-Holland 
Instelling
Functie-eisen

Het MSB van het IJsselland Ziekenhuis is voor de vakgroep MDL op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze collega die past in onze vakgroep en:

  • ervaring heeft met alle diagnostische en therapeutische endoscopieën;
  • ervaring heeft met endo-echografie en/of affiniteit heeft in het verwijderen van grote colonpoliepen middels EMR;
  • goede sociale vaardigheden heeft, waarbij werken in teamverband en samenwerking met andere disciplines essentieel is;
  • affiniteit heeft met het opleiden van arts-assistenten en coassistenten
  • waarbij een (bijna) afgeronde promotie tot aanbeveling strekt.
Omschrijving afdeling

Over het MSB IJsselland 
Het MSB IJsselland is een coöperatie van vrijgevestigde specialisten en heeft 77 leden: specialisten van de vakgroepen anesthesiologie, cardiologie, chirurgie, dermatologie, gynaecologie, interne geneeskunde, intensive care geneeskunde, KNO, longgeneeskunde, MDL, medische microbiologie, neurologie, nucleaire geneeskunde, plastische chirurgie, radiologie en urologie.

 

Wij bieden een ondernemend en stimulerend werkklimaat, waar opleiding en persoonlijke ontwikkeling vanzelfsprekend zijn. U beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en bent in staat op een collegiale wijze zowel intra- als extramuraal samen te werken.

 

Wij verwachten van u een respectvolle en patiëntvriendelijke bejegening. Verder verwachten wij dat u een actieve bijdrage levert aan de ontwikkeling van het MSB en aan de organisatorische taken binnen het ziekenhuis.

Overname van de praktijk zal plaatsvinden volgens de richtlijnen van de Coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf IJsselland U.A.. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

 

Over de Vakgroep 

De vakgroep bestaat uit 6 ambitieuze en innovatief denkende MDL-artsen, die een professionele maar ook een goede en open werksfeer als zeer belangrijk ervaren.

In het kader van de opleiding Interne geneeskunde wordt een erkende MDL-stage verzorgd. Behandeling van MDL-ziekten wordt in de volle breedte uitgeoefend. Alle (ook advanced) endoscopische technieken worden toegepast. De vakgroep is gecertificeerd als hepatitis behandelcentrum en voor het bevolkingsonderzoek naar coloncarcinoom. Samen met het Erasmus MC vormt het een Barrett Expertisecentrum.

 

Er is aandacht voor deelspecialisatie waarbij hepatologie, IBD, oncologie en interventie endoscopie vastgestelde speerpunten zijn in onze MDL-praktijk. Deze wordt ondersteund door 1 Physician Assistant-endoscopist, 3 MDL-verpleegkundigen en 1 screeningsverpleegkundige. Tevens is ons endoscopiecentrum HKZ gecertificeerd.

Reden vacature

Vanwege pensionering van een van de leden van de vakgroep.

Vacaturenummer
MedWeb 774300
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 06-09-2017