Vacature: MDL-artsen

Logo DC Klinieken
Functie
MDL-artsen (5 FTE)
Datum
17-05-2017
Provincie
Flevoland 
Instelling
Functie-omschrijving

Voor het samenwerkingsverband met MC Groep is DC Klinieken opzoek naar vijf MDL-artsen die werkzaam zullen zijn op het gebied van diagnostiek en behandeling van ziekten van de spijsverteringsorganen.

 

 

 

Functie-eisen

De MDL-arts dient het totale vakgebied van MDL te beheersen waarbij de mogelijkheid bestaat om een specifiek aandachtsgebied nadere invulling te geven.

 

Van de MDL-artsen wordt verwacht dat zij niet alleen enthousiast zijn, maar ook ondernemend. Verder zijn goede communicatieve eigenschappen belangrijk en is klantvriendelijkheid een pré.

Omschrijving afdeling

Sinds november 2014 beschikt de MC Groep over een vernieuwde en moderne endoscopie/afdeling waarin een breed scala aan interventie/ en diagnostische endoscopieën worden verricht.


Zowel MC Groep als DC Klinieken beschikken over het HKZ-certificaat wat staat  voor een goed werkend Veiligheid Management Systeem en is gecontracteerd voor het Bevolkingsonderzoek Darmkanker.

Reden vacature

Vanwege de groei van beide zorginstellingen is er behoefte aan vijf MDL-artsen.

Arbeidsvoorwaarden  

Het aantal uren worden in overleg verdeeld over MC Groep en DC Klinieken. Uw aanstelling en inschaling geschiedt deels bij MC Groep (AMS regeling) en deels bij DC Klinieken (individuele afspraken).

Vacaturenummer
17L017/MedWeb 774193
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 31-05-2017