Vacature: Medisch Staflid Fysische Geneeskunde & Revalidatie

Logo UZ Leuven
Functie
Medisch Staflid Fysische Geneeskunde & Revalidatie (0,6 - 1 FTE)
Datum
25-09-2017
Provincie
Vlaams-Brabant (Belgie)  
Instelling
Advertentie in PDF
Functie-omschrijving

Uw functie omvat drie aspecten:

 • Klinische zorg: kwalitatief en evidence based werken met als hoofdfocus volwassen patiënten met CP en/of dwarslaesiepatiënten, eventueel in combinatie met andere pathologieën zoals spasticiteit en niet aangeboren hersenletsels. Het betreft zowel gehospitaliseerde als ambulante patiënten.
 • Fundamenteel, translationeel of klinisch wetenschappelijk onderzoek.
 • Participatie in de onderwijstaken van de dienst fysische geneeskunde en revalidatie in samenwerking met KU Leuven en de opleiding van de artsen in opleiding.
Functie-eisen

Wat wij vragen:

 • De concrete werkverdeling over de verschillende revalidatiezorgprogramma’s is onderling af te stemmen in functie van uw eigen interesse en expertise.
 • U behaalde of u bent in de laatste fase van uw opleiding tot een in België/Europese Unie erkend diploma als arts en specialist fysische geneeskunde en revalidatie of een hieraan gelijkgestelde opleiding.
 • U kunt relevante klinische ervaring als specialist in revalidatie voorleggen. U bent bijzonder geïnteresseerd in de zorg voor volwassenen met CP, dwarslaesie en/of spasticiteit of niet aangeboren hersenletsels.
 • In een positieve geest van multidisciplinaire samenwerking bent u een sterke teamspeler. U bouwt constructieve relaties uit en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden inzake overleg en informatiedoorstroming.
 • U beschikt over zeer goede coördinerende en leidinggevende vaardigheden.
 • U spreekt Nederlands of u bent bereid op korte termijn Nederlands te leren.
Reden vacature

UZ Leuven - Campus Pellenberg
In het kader van de nieuwbouw en uitbreiding van campus Pellenberg als revalidatiecampus zoekt UZ Leuven bijkomende ondersteuning op het niveau van de medische staf. Er is vraag naar een verdere uitbouw van het multidisciplinair zorgprogramma cerebrale parese (CP) met verlenging van de zorg naar volwassen leeftijd.

 

Dat houdt zowel een verdere uitbouw van de multidisciplinaire raadplegingen in als de uitbouw van een revalidatiezorgprogramma binnen de revalidatiecampus Pellenberg. In de verdere uitbouw van campus Pellenberg is er ook vraag naar een revalidatiearts voor het bestaande revalidatiezorgprogramma dwarslaesie.

 

Momenteel heeft UZ Leuven concreet een vacature voor een arts-specialist in de fysische geneeskunde en de revalidatie met specifieke interesse in CP bij volwassenen en/of dwarslaesie.

 

Een samenwerking en ondersteuning van de andere revalidatiezorgprogramma’s met focus op volwassen patiënten met spasticiteit en/of niet aangeboren hersenletsels (NAH) is een optie.

Arbeidsvoorwaarden  

Wat wij bieden:

 • Er wacht u een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en ontwikkelingsmogelijkheden op professioneel vlak in een boeiend klinisch en academisch klimaat.
 • U krijgt een degelijk personeelsstatuut met talrijke extralegale voordelen.
 • Tewerkstellingspercentage tussen 60% en 100%
Vacaturenummer
204484/MedWeb 774374
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 06-11-2017