Vacature: Orthopedisch Chirurg

Logo Orthopedisch Centrum Oost Nederland (OCON)
Functie
Orthopedisch Chirurg (1 FTE)
Datum
14-02-2017
Provincie
Overijssel 
Instelling
Advertentie in PDF
Functie-omschrijving

U komt te werken in een centrum met 'korte lijnen' en goede intercollegiale contacten. Wij hebben de volledige beschikking over 5 operatiekamers, een verpleegafdeling met 54 bedden in Hengelo en poliklinieken in Hengelo en Almelo. OCON hecht veel waarde aan goede onderlinge samenwerking en streeft naar optimale patiënt beleving.

 

De orthopeden zijn laagdrempelig bereikbaar voor huisartsen, fysiotherapeuten en patiënten. OCON heeft een eigen onderzoeksafdeling voor wetenschappelijk en kwaliteitsonderzoek die de orthopeden ondersteunt. U zult als vrijgevestigd specialist werken, waarbij u een passend honoreringsmodel geboden zal worden.

Functie-eisen

U bent een prettige en ondernemende collega die aantoonbare interesse en ervaring in de genoemde aandachtsgebieden heeft. U beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent een teamspeler die een enthousiaisde, doortastende Orthopedisch Chirurg is.

Omschrijving afdeling

Onze vakgroep bestaat momenteel uit 14 Orthopedisch Chirurgen, 2 Chefs de Clinique, 5 ANIOS en 3 Verpleegkundig Specialisten. 

 

Wij vormen een dynamische vakgroep die zich bezighoudt met de gehele orthopedische en traumatologische zorg. Binnen OCON wordt in ver doorgevoerde mate gewerkt met subspecialisaties.

Reden vacature

In verband met pensionering van één van onze vaste Orthopedisch Chirurgen.

Arbeidsvoorwaarden  

U zult als vrijgevestigd specialist werken, waarbij u een passend honoreringsmodel geboden zal worden. Participatie als aandeelhouder behoort tot de mogelijkheden. Het betreft een vaste aanstelling met een proefperiode van 6 maanden.

Vacaturenummer
MedWeb 774039
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 28-03-2017