Vacature: SEH-arts KNMG geregistreerd

Logo St. Jansdal Ziekenhuis
Functie
SEH-arts KNMG geregistreerd (28 tot 45 u.p.w.)
Datum
31-08-2017
Provincie
Gelderland 
Instelling
Functie-omschrijving

De functie wordt voor minimaal 28 uur en maximaal 45 uur per week ingevuld waarbij je ingezet kunt worden op alle diensten. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie met de mogelijkheid tot een vast dienstverband. Flexibiliteit is heel belangrijk in ons ziekenhuis en zeker op de SEH.

 

Je werkt met 11 SEH artsen KNMG geregistreerd en een aantal HAIO's / ANIO's SEH. Je bent de medisch verantwoordelijke voor alle patiënten die zich op de afdeling SEH bevinden; je bent immers specialist in de acute geneeskunde. Je hanteert een integrale patiëntenbenadering waardoor je in staat bent om bij ongedifferentieerde patiënten op efficiënte wijze werkdiagnoses en differentiële diagnoses te stellen.

Functie-eisen

Je bent SEH arts KNMG geregistreerd. Je werk wordt zeer zelfstandig verricht binnen de gegeven richtlijnen. Dat betekent dat je processen goed moet kunnen overzien, prioriteiten juist weet te stellen en weet welke acties wanneer benodigd zijn; soms op basis van zeer beperkte informatie. Je communiceert helder en to-the-point, je bent doortastend en weet te allen tijde overzicht te houden. Het is vanzelfsprekend dat je je goed kunt inleven in zowel patiënten als de betrokken familie en je weet hierin zeer integer en tactvol te handelen.


Voor deze functie zijn in ieder geval de volgende competenties belangrijk:

 

Communicatie

  • Je communiceert relevante informatie op heldere en beknopte wijze. Je past de boodschap aan de ontvanger aan en luistert naar de zienswijze van anderen.

Zelfstandigheid

  • Je toont zelfstandigheid bij de uitvoering van taken. Je vraagt anderen alleen om advies of hulp indien noodzakelijk voor een effectieve afronding van het project.

Oordeels- en besluitvorming

  • Je komt tot het juiste oordeel wanneer er knopen doorgehakt moeten worden door alle beschikbare informatie en alternatieven in ogenschouw te nemen. Je onderbouwt beslissingen met heldere en rationele argumenten.

Stresstolerantie

  • Je behoudt een kalme, gecontroleerde houding onder druk en blijft gefocust op de taak.

Energie

  • Je toont een enthousiaste en betrokken aanpak, weet een hoog werktempo gedurende lange tijd vol te houden.
Omschrijving afdeling

De uitstekend en modern geoutilleerde SEH afdeling van ziekenhuis St Jansdal heeft een level 2 trauma indeling. De SEH heeft echo en PSA faciliteiten beschikbaar en beschikt verder over 2 trauma kamers, een Eerst Harthulp en 14 overige kamers. In de diensturen is er gezamenlijke triage en een goede samenwerking met de huisartsenpost. De afdeling bestaat uit ongeveer 50 FTE waarvan 12 SEH artsen.

 

Ziekenhuis St Jansdal is toonaangevend op het gebied van kennis en innovatie. Wij zijn ambitieus, innovatief- en een patiëntgericht ziekenhuis. Wij hebben de ambitie om een hoog presterende organisatie te zijn.

 

Continu verbeteren zit in onze cultuur. Om hier invulling aan te geven, lopen op dit moment diverse kleine en grote projecten, waaronder een omvangrijke verbouwing van ons operatiecomplex en onze kliniek. Daarnaast zijn wij een digitaal ziekenhuis en hebben wij onlangs een nieuw EPD (EPIC) in gebruik genomen. Hiervoor hebben wij een prestigieuze onderscheiding ontvangen. Ons ziekenhuis sluit zich hiermee aan bij een selecte groep van zes ziekenhuizen in Nederland die de één na hoogste fase van IT-volwassenheid heeft bereikt.

 

Werken in deze dynamische omgeving vraagt veel van onze toekomstige medewerkers; je vindt het dan ook een uitdaging om in een dergelijke dynamische omgeving actief jouw steentje bij te dragen.

 

Ziekenhuis St Jansdal is gelegen nabij het centrum van Harderwijk en is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Arbeidsvoorwaarden  

Wat kun je aan arbeidsvoorwaarden bij ons verwachten?


Ziekenhuis St Jansdal wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. Daarnaast bieden wij een prima salaris en een modern, flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden.

 

Salariëring is conform de AMS regeling Medisch Specialist. Het salaris van een SEH arts KNMG geregistreerd bedraagt minimaal € 6.394,- en maximaal € 11.162,- bruto per maand op fulltime basis in volle omgang met een vast ORT percentage van 10,5%. Inpassing in de salarisschaal is afhankelijk van relevante werkervaring.

Vacaturenummer
MedWeb 774342
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 12-10-2017