Vacature: Vaatchirurg

Logo Admiraal De Ruyter Ziekenhuis
Functie
Vaatchirurg (0,8 - 1 FTE)
Datum
21-07-2017
Provincie
Zeeland 
Instelling
Functie-eisen

Voor de functie als Vaatchirurg zoekt het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis één flexibele, allround collega met bij voorkeur ruime klinische ervaring. U bent een (Europees) gecertificeerd vaatchirurg met endovasculaire aantekening. Een extra aandachtsgebied strekt tot aanbeveling. Bij voorkeur hoofdhals chirurgie. U participeert in de algemeen chirurgische praktijk. Er is een gedifferentieerde reigonale vaatdienst in samenwerking met het Bravis Ziekenhuis (locatie Bergen op Zoom)

Omschrijving afdeling

De vakgroep chirurgie bestaat uit 13 chirurgen, deels vrij gevestigd binnen het Coöperatief MSB ADRZ en deels in dienstverband. Op de afdeling worden wij ondersteund door PA's en VS'en. De zorg is gedifferentieerd over de volgende subspecialisaties:

  • traumatologie
  • GE-chirurgie
  • mammachirurgie
  • vaatchirurgie

De vaatchirurgie wordt in de volle breedte uitgeoefend. er wordt gewerkt op de locaties Goes, Vlissingen en Zierikzee waarbij de acute en complexe zorg geconcentreerd is in Goes.

Arbeidsvoorwaarden  

Toetreding tot het MSB en de vakgroep chirurgie vindt plaats volgens een uniforme inverdienregeling. Aansprakelijkheid binnen het CMSB ADRZ is collectief verzekerd, overige verzekeringen en pensioenvoorziening dient u zelf te verzorgen.

Vacaturenummer
MedWeb 774291
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 01-09-2017