Vacature: Waarnemend Kinderarts

Logo Haaglanden Medisch Centrum
Functie
Waarnemend Kinderarts (0,8fte)
Datum
21-02-2017
Provincie
Zuid-Holland 
Instelling
Functie-omschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste all round collega die de  waarneming kan invullen

Functie-eisen

RGS geregistreerd algemeen Kinderarts

Omschrijving afdeling

Het HMC (Haags Medisch Centrum) is een fusie ziekenhuis van het MCHaaglanden en het Bronovo ziekenhuis)

De huidige 12 kinderartsen van het HMC vormen een ambitieuze groep, die functioneert als zelfstandige organisatorische eenheid. Op dit moment is de gefuseerde vakgroep kindergeneeskunde van het HMC samen met de maatschap gynaecologie/verloskunde in een ver gevorderd stadium met het realiseren van een vrouw-kind Centrum op één locatie van het fusie ziekenhuis.

Alle kinderartsen van het HMC zijn betrokken bij de algemene pediatrische zorg. Binnen de fusievakgroep is er een kindercardioloog, een kindernefroloog, een kinderendocrinoloog en een neonatoloog werkzaam. Andere sub-specialistische interessegebieden worden door de kinderartsen binnen de fusievakgroep ingevuld. Binnen de stad Den Haag is er een goede samenwerking tussen de ziekenhuizen op het gebied van sub-specialistische kindergeneeskunde en gezamenlijke richtlijnen en protocollen.

 

De diensten worden separaat gedaan op locatie Bronovo en locatie Westeinde. Overkoepelende taken worden door alle kinderartsen op beide locaties uitgeoefend. Er zijn 7x24 ANIOS kindergeneeskunde op beide klinische locaties aanwezig.

Reden vacature

De vakgroep kindergeneeskunde van het HMC locatie WE zoekt In verband met zwangerschap van een van de kinderartsen een collega algemeen kinderarts voor de periode van 5 maanden waarneming van 01/07/2017 tm 30/11/2017. U zult werkzaam zijn op het HMC locatie Westeinde. Beide locaties beoefenen de kindergeneeskunde in de volle breedte

 

Duur vacature
5 maanden
Arbeidsvoorwaarden  
  • Een aanstelling in dienst van HMC voor de duur van een 5 maanden.
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de AMS regeling
  • Een hecht team met een prettige werksfeer
Vacaturenummer
MedWeb 774054
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 04-04-2017