Vacature: AIOS

Logo De Vogellanden, Centrum voor Revalidatie
Functie
AIOS (Fulltime)
Datum
10-12-2018
Provincie
Overijssel 
Instelling
Advertentie in PDF
Functie-omschrijving

Functie inhoud

Tijdens de opleiding volg je de opleidingsstages klinische en poliklinische revalidatie, volwassenen en kinderrevalidatie in Vogellanden en ziekenhuisrevalidatie in Isala locatie Zwolle.

 

De werkzaamheden bestaan uit

  • Je participeert onder supervisie in alle facetten van de revalidatiegeneeskundige behandeling van patiënten waaronder het voeren van spreekuren, consulten en behandelplan-besprekingen.
  • Je participeert in meerdere multidisciplinaire specialistische spreekuren binnen kinder-, volwassenen- en ziekenhuisrevalidatie, waaronder die voor cerebrale parese, spina bifida en neuromusculaire aandoeningen.
  • Je participeert in het lokaal en regionaal onderwijs.
  • Je voert zelfstandig een wetenschappelijk onderzoek uit in het kader van de opleiding. Hierbij is het gewenst dat je aansluit bij de bestaande onderzoekslijnen van Isala en Vogellanden. Onze onderzoekslijnen betreffen handrevalidatie, amputatie en prothesiologie en behandeling van spasticiteit. Je krijgt begeleiding van een inhoudsdeskundige revalidatiearts, onze researchcommissie en is het mogelijk gebruik te maken van methodologische ondersteuning vanuit Isala en het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG).
  • Je neemt deel aan de bereikbaarheidsdiensten t.b.v. de kliniek van Vogellanden.
Functie-eisen

Functieprofiel

Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde AIOS. Je hebt een afgeronde basisarts opleiding en bij voorkeur werkervaring in de revalidatiegeneeskunde of aangrenzende specialismen, met in het bijzonder neurologie en orthopedie. Daarnaast heb je affiniteit met het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek en wil je bijdragen aan het onderwijs voor collega-assistenten, physician assistants en co assistenten.

Reden vacature

Vogellanden biedt een prachtige kans om de opleiding tot revalidatiearts te volgen, per 1 juli 2019

Duur vacature
opleidingsduur
Arbeidsvoorwaarden  

Ons aanbod

Je krijgt een dienstverband met Vogellanden voor de termijn van de opleiding waarbij de CAO-Ziekenhuizen van toepassing is.

Vacaturenummer
5818/MedWeb 774711
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 21-01-2019