Vacature: Algemeen Kinderarts

Logo IJsselland Ziekenhuis
Functie
Algemeen Kinderarts (0.7 fte)
Datum
06-12-2018
Provincie
Zuid-Holland 
Instelling
Functie-omschrijving

Karakteristieken van onze praktijk

De kinderafdeling bestaat uit 23 bedden waarvan 8 bewaakte couveuseplaatsen. Wij werken volgens de principes van Family Centered Care en ontwikkelingsgerichte zorg. We streven naar geïntegreerde ouder- en kindzorg. In 2019 wordt de afdeling volledig gerenoveerd.  

 

De vakgroep leidt HAIO’s, semi-artsen en coassistenten vanuit het cluster Leiden en Rotterdam op. Er bestaat een uitstekende samenwerking met de maatschap obstetrie/gynaecologie. Per jaar vinden er circa 1600 bevallingen plaats. Binnen de vakgroep zijn de aandachtsgebieden endocrinologie, longziekten, maag-darm-leverziekten, sociale pediatrie en neonatologie vertegenwoordigd.

Functie-eisen

Wij zoeken

Wij zoeken een enthousiaste collega met goede communicatieve vaardigheden, die de algemene pediatrie in de volle breedte wil uitoefenen. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit van zorg, collegialiteit en werkplezier. Het hebben of ontwikkelen van een aandachtsgebied in de kinderlongziekten en allergologie en/of managementkwaliteiten strekt tot aanbeveling.

Omschrijving afdeling

Wie behandelt onze kleinste patiënten met de grootste zorg?

 

Het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan den IJssel is een modern algemeen ziekenhuis met 390 bedden. Onze 1.600 medewerkers en 114 medisch specialisten zetten zich dagelijks in voor optimale zorg voor de patiënten. Ons speerpunt hierbij is de Maag-Darm-Lever zorg. Het IJsselland Ziekenhuis hecht grote waarde aan innovatie en nieuwe ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Wij bieden ondernemende mensen een prettige werksfeer met openheid, respect voor elkaar en goede ontplooiingsmogelijkheden. Onze organisatie is in een vergevorderd stadium om preferred partner te worden van het Erasmus Medisch Centrum.

 

Vakgroep kindergeneeskunde

De vakgroep bestaat momenteel uit Ruben Boogaard, Arianne van Driel, Brenda Koop, Anja Leebeek-Groenewegen, Irene Onvlee-Dekker, Inge Schuurman-van der Lem, Edwin Rietveld en Marije Wiggers en waarnemend kinderarts Sandra van Gijlswijk.

Duur vacature
Vaste aanstelling.
Arbeidsvoorwaarden  

De vakgroep nodigt belangstellende kandidaten uit, ook  bij interesse in een andere aanstellingsgrootte dan de gevraagde FTE. Wij werken in dienstverband volgens de AMS.

Vacaturenummer
MedWeb 774710
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 17-01-2019