Vacature: Algemeen Kinderarts

Logo Juliana Kinderziekenhuis
Functie
Algemeen Kinderarts (0,7-0,8 fte)
Datum
20-04-2018
Provincie
Zuid-Holland 
Instelling
Functie-omschrijving

De vakgroep kindergeneeskunde van het Juliana Kinderziekenhuis/ HagaZiekenhuis, heeft per 1 mei 2018 een vacature voor een algemeen kinderarts (0,7 - 0,8 fte) voor een periode van minimaal 4 maanden, met uitzicht op verlenging van deze periode.

 

Functieomschrijving:

Wij zoeken een enthousiaste algemeen kinderarts die goed in teamverband kan functioneren. U verricht poliklinische werkzaamheden en participeert in de supervisie van de kliniek als ook de SEH. U bent werkzaam zowel overdag als ook in de avond – en nachtdiensten.  

 

Omschrijving afdeling

Het Juliana Kinderziekenhuis (JKZ) biedt hooggekwalificeerde zorg aan kinderen van Den Haag en omstreken. In het JKZ zijn nagenoeg alle specialismen voor kinderen vertegenwoordigd. Het JKZ is het enige niet-academische kinderziekenhuis in Nederland.

 

De vakgroep bestaat uit 22 kinderartsen (17,8 fte). In het Juliana Kinderziekenhuis werken wij nauw samen met de vele andere specialisten voor kinderen waaronder kinderneurologen, kinderchirurgen, kinderanesthesisten, en kinderradiologen, hetgeen het uitoefenen van het specialisme kindergeneeskunde in al haar facetten uitstekend faciliteert. Binnen het Juliana Kinderziekenhuis is er bij de vakgroep Kindergeneeskunde opleiding voor arts-assistenten kindergeneeskunde, Internationale Gezondheidszorg en Tropische Geneeskunde, huisartsengeneeskunde en voor spoedeisende hulp artsen.

 

Wij onderhouden nauwe contacten met de vakgroep kindergeneeskunde in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft en het Lange Land Ziekenhuis in Zoetermeer. Daarnaast is er een goede samenwerking met de kinderartsen van het HMC, het LUMC en het ErasmusMC.

Reden vacature

Waarneming vanwege ziekte 

Duur vacature
minimaal 4 maanden, met uitzicht op verlenging van deze periode
Arbeidsvoorwaarden  

volgens AMS

Vacaturenummer
MedWeb 774560
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 01-06-2018