Vacature: ANIOS Cardiologie

Logo Ziekenhuisgroep Twente
Functie
ANIOS Cardiologie (36 uur)
Datum
27-06-2018
Provincie
Overijssel 
Instelling
Functie-omschrijving

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo. ZGT is gecertificeerd als Top Employers Cure & Care 2018.


Wij zoeken op zeer korte termijn een gedreven, enthousiaste en collegiale ANIOS Cardiologie

Functie-eisen

Jouw functie Als arts assistent Cardiologie ben je samen met de aanwezige cardiologen verantwoordelijk voor de totale medische zorg van patiënten op de Eerste Hart Hulp en CCU in Almelo. Als ANIOS cardiologie werk je vooral in dag- en avonddiensten. Als ANIOS kun je alle onderwijsmomenten bijwonen die de andere assistenten in opleiding krijgen. Je maakt deel uit van het reanimatieteam. De supervisie is laagdrempelig. Het is een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving, waarbij werken in teamverband centraal staat. Uit ervaring blijkt een aanstelling als ANIOS cardiologie een uitstekende opstap te zijn voor diverse opleidingen.

Omschrijving afdeling

Jouw werkomgeving ZGT heeft een goed uitgeruste EHH en CCU als ook een hartfalenpolikliniek, hartrevalidatie en een fasttrackpoli. De afdeling cardiologie beschikt over voldoende capaciteit voor hartkatheterisaties en pacemakerimplantaties. Verder beschikt de afdeling over 3D-echocardiografie, cardiale CT en MRI en nucleaire beeldvorming. De maatschap cardiologie ZGT bestaat uit elf cardiologen. Men neemt deel aan tal van wetenschappelijke onderzoeken en aan de opleiding interne geneeskunde.

Arbeidsvoorwaarden  

Wij bieden De arbeidsovereenkomst is voor bepaalde tijd. Het dienstverband kan zo spoedig mogelijk ingaan. Het aantal arbeidsuren bedraagt 36 uren (100%).

 

Je salaris is ingedeeld in FWG 65 en bedraagt - afhankelijk van je ervaring - minimaal € 3.490,= (65-0) en maximaal € 5.257,= (65-15) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. De CAO Ziekenhuizen is van toepassing. Een voorwaarde voor aanstelling is dat de medewerker voldoende beschermd is tegen Hepatitis B.

 

Bij aanvang van het dienstverband wordt je de mogelijkheid geboden de SBMS te doen.

Vacaturenummer
MR18-CV070/MedWeb 774623
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 08-08-2018