Vacature: ANIOS interne geneeskunde

Logo Ziekenhuis Rivierenland Tiel
Functie
ANIOS interne geneeskunde (full-time)
Datum
11-12-2018
Provincie
Gelderland 
Instelling
Advertentie in PDF
Functie-omschrijving

U functioneert als zaalarts samen met een collega ANIOS. Uw taken bestaan uit de zorg voor de opgenomen patiënten van opname tot en met ontslag. Een 3de ANIOS verricht de consulten op de niet-interne afdelingen en heeft een aantal polikliniekspreekuren per week met supervisie. Deze functie rouleert per half jaar. Op de SEH werken poortartsen. U hebt 1 middag per week vrij en u hebt geen diensten. Op de afdeling is er dagelijks supervisie door een internist en 1 maal per week is er grote visite.

Functie-eisen

U beschikt over een afgeronde opleiding tot basisarts, met daarnaast affiniteit met de interne geneeskunde. U kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. U bezit goede contactuele eigenschappen. Verder bent u flexibel, initiatiefrijk en leergierig.

 

Omschrijving afdeling

In totaal beschikt de afdelingen over 28 bedden. De maatschap internisten bestaat uit 8 leden en biedt opleidingsstages aan coassistenten. Er is een prettige sfeer in het ziekenhuis en de overleglijnen zijn kort.

Arbeidsvoorwaarden  

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een half jaar. Verlenging behoort tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, maximaal € 5.257,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur per week) volgens functiegroep 65. Wij bieden naast de voorwaarden conform de CAO ziekenhuizen, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Vacaturenummer
2018-123/MedWeb 774714
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 07-01-2019