Vacature: ANIOS Kindergeneeskunde

Logo Zuyderland Medisch Centrum
Functie
ANIOS Kindergeneeskunde (38 uren per week)
Datum
20-12-2018
Provincie
Limburg 
Instelling
Functie-omschrijving

Word jij onze nieuwe Anios voor de afdeling Kindergeneeskunde? Wil jij je verder ontwikkelen in jouw vak en de beste zorg bieden aan onze patiënten? Lees dan snel verder!

 

Wij zoeken enthousiaste en flexibele ANIOS met goede communicatieve en sociale vaardigheden die ons team voor de duur van een jaar willen versterken. Er bestaan uitermate leerzame en aantrekkelijke mogelijkheden voor een ANIOS-schap in een goed georganiseerde kindergeneeskundige praktijk. Vele arts-assistenten gebruiken dit als een springplank naar de opleiding kindergeneeskunde, huisartsengeneeskunde of anderszins. Als ANIOS ben je bezig met de klinische patiëntenzorg en de SEH. Je leert alle aspecten van het werken op de kinderafdeling, geboortecentrum, de polikliniek en de SEH. Samen met jouw collega ANIOS en AIOS verzorg je de weekend-, dag-, avond-, en nachtdiensten.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van het diploma basis arts.

Omschrijving afdeling

OVER ZUYDERLAND MEDISCH CENTRUM

Iedere dag wordt in het topklinische opleidingsziekenhuis, gevestigd op twee hoofdlocaties in Zuid-Limburg (Sittard-Geleen en Heerlen), op hoog niveau excellente en innovatieve patiëntenzorg geleverd.

  • Aantal beschikbare bedden/plaatsen voor klinische capaciteit en dag/deeltijdbehandelingen Zuyderland Medisch Centrum: 1.023
  • Aantal klinische opnamen: 41.961 opnamen
  • Aantal eerste polikliniekbezoeken: 264.181 bezoeken
  • Aantal herhaal polikliniekbezoeken: 432.948
  • Aantal dagverplegingsdagen: 41.741 dagen
  • Aantal klinische verpleegdagen: 242.942 dagen

De afdeling Kindergeneeskunde en geboortecentrum Zuyderland Medisch Centrum bevinden zich op locatie Heerlen. De polikliniek kindergeneeskunde is gesitueerd op meerdere locaties, namelijk Brunssum, Heerlen en Sittard-Geleen. Wij bieden ook stageplekken aan reguliere coassistenten, GESP/WESP -, en keuze coassistenten en coassistenten wetenschappelijke stage. Er zijn 22 kinderartsen en 15 arts-assistenten werkzaam. Er is intern een nauwe samenwerking met de afdelingen Gynaecologie, Chirurgie, Orthopedie, Urologie, KNO en de SEH. Daarnaast zijn er uitstekende contacten met het MUMC.

Duur vacature
Tijdelijk
Arbeidsvoorwaarden  
  • De aanstelling is voor de duur van één jaar.
  • De arbeidsduur bedraagt 38 uur per week. Er is plaats voor 1 ANIOS per 1-2-2019.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-ziekenhuizen
  • Salariëring is conform FWG salarisschaal 65
Vacaturenummer
1020557/MedWeb 774715
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 07-01-2019