Vacature: ANIOS Maag-, Darm-, Leverziekten

Logo Medisch Spectrum Twente
Functie
ANIOS Maag-, Darm-, Leverziekten (Fulltime)
Datum
23-02-2018
Provincie
Overijssel 
Instelling
Functie-omschrijving

Geschikte ANIOS voor het vak MDL worden actief begeleid ter voorbereiding op een eventuele opleidingsplek (AIOS) in onze regio (OOR Noord-oost Nederland, samen met UMC Groningen en Isala Ziekenhuis Zwolle). Bij ambitie en bewezen geschiktheid ondersteunen wij kandidaten graag! Daarnaast worden alle ANIOS actief begeleid ter voorbereiding op andere opleidingstrajecten.

Functie-eisen

Wij zoeken per direct een enthousiaste collega ANIOS die ons team wil komen versterken en ervaring wil opdoen in het vak Maagdarmlever-ziekten (MDL).

Omschrijving afdeling

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Met vier locaties is MST altijd dichtbij en levert het basiszorg èn specialistische medische zorg. Samen met 3.800 collega’s, waaronder 220 medisch specialisten, werk je vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving. Begin 2016 openden wij ons nieuwe ziekenhuis, het jongste en meest moderne ziekenhuis van Nederland.

 

Onze afdeling heeft een IBD- en Hepatitis-centrum, met daarnaast een landelijke verwijsfunctie voor (chronische) maagdarm-ischemie. Voor de regio is MST het verwijs centrum voor Hepatobillaire en pancreas-chirurgie. Als ANIOS MDL verricht je zaal- en polikliniekwerk, daarnaast draai je mee in de diensten voor Interne Geneeskunde en de MDL.

 

Op de afdeling MDL werken 9 MDL-artsen en 10 arts-assistenten, waarvan een deel in opleiding is tot MDL-arts (jaar 3 en 4 van de opleiding). Er heerst een breed gedragen opleidingsklimaat. Samen met de Interne Geneeskunde van ons ziekenhuis en het UMC Groningen verzorgen we de volledige opleiding tot MDL-arts. Er is een dagelijkse samenwerking met gelieerde afdelingen zoals heelkunde, (interventie-) radiologie, interne geneeskunde, pathologie en microbiologie.

Arbeidsvoorwaarden  

Conform AMS.

Vacaturenummer
MedWeb 774524
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 06-04-2018