Vacature: Arts assistenten (ANIOS) SEH

Logo Ziekenhuisgroep Twente
Functie
Arts assistenten (ANIOS) SEH (Fulltime)
Datum
06-06-2018
Provincie
Overijssel 
Instelling
Advertentie in PDF
Functie-omschrijving

Functie informatie

Als arts-assistent Spoedeisende Geneeskunde ben je werkzaam binnen de SEH en de Eerste Hart Hulp (EHH) in Almelo. Dit zijn zeer leuke, dynamische en uitdagende afdelingen. Je doet de eerste opvang, stabilisatie, diagnostiek en (acute) behandeling van de patiënten op deze twee afdelingen. Je beoordeelt en behandelt zowel verwezen als onverwezen patiënten van bijna alle specialismen. Op de SEH werk je onder directe supervisie en begeleiding van SEH-artsen KNMG. Hierdoor heb je de mogelijkheid om in een zeer veilige leeromgeving meer ervaring op te doen. Je krijgt de mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen (bijvoorbeeld ATLS en SBMS). De baan die wij je bieden is een perfecte opstap voor je toekomst in de spoedeisende geneeskunde, de huisartsgeneeskunde of een ander medisch specialisme.

 

 

Omschrijving afdeling

Afdelingsprofiel

Op de afdeling Spoedeisende Hulp (SEH) van ZGT Almelo worden jaarlijks ruim 25.000 patiënten gezien met een acute zorgvraag. De SEH telt 14 centraal gemonitorde kamers, waaronder 2 traumakamers en heeft de beschikking over een CT-scan en een echoapparaat op de SEH. Onze locatie is een level-2 traumacentrum. Op dit moment zijn er 5 SEH-artsen KNMG werkzaam. Daarnaast werken er ANIOS, HAIO's, semi-artsen en co-assistenten op de SEH. De lijnen voor overleg met medisch specialisten zijn kort en de samenwerking is goed.

Arbeidsvoorwaarden  

Wij bieden je een fulltime dienstverband van 36 uur per week voor de duur van 2 jaar. Het salaris is conform FWG 65, min. € 3.421,- en max. € 5.154,- bruto per maand. Bij aanvang van het dienstverband wordt je de mogelijkheid geboden de ATLS almede de SBMS te doen. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Voorwaarde voor de aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B. Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van ons aannamebeleid.

 

Ben jij een enthousiaste, stressbestendige en leergierige basisarts of heb je al ervaring elders opgedaan? Dan is dit iets voor jou!

Vacaturenummer
CV17-124 /MedWeb 774600
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 16-07-2018