Vacature: Cardex/algemeen kinderarts met interesse voor kindercardiologie.

Logo Juliana Kinderziekenhuis
Functie
Cardex/algemeen kinderarts met interesse voor kindercardiologie. (0,8 fte)
Datum
16-04-2018
Provincie
Zuid-Holland 
Instelling
Functie-omschrijving

Wij zoeken een kinderarts-cardex / algemeen kinderarts met affiniteit voor het subspecialisme kindercardiologie die zich gedurende een jaar voorafgaande aan de aanstelling in het JKZ wil laten opleiden tot cardex in het LUMC / kindercardioloog. U beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt uitstekend in teamverband functioneren. Wij verwachten van u, naast de kindercardiologische zorg, ook actieve participatie in algemeen kindergeneeskundige werkzaamheden, onderwijs, opleiding en wetenschappelijk onderzoek. 

Functie-eisen

De kandidaat zal zo nodig gedurende een jaar de opleiding tot cardex volgen om vervolgens als algemeen kinderarts-cardex werkzaam te zijn in het JKZ.

Vacature is per 1 augustus 2018.

De selectieprocedure zal plaatsvinden in samenspraak met de sectie kindercardiologie van het LUMC.

Vanwege de achterwachtdiensten voor de kindercardiologie wordt wonen in de regio Den Haag/ Zuid-Holland aanbevolen.

Omschrijving afdeling

Het Juliana Kinderziekenhuis (JKZ) biedt hoog gekwalificeerde zorg aan kinderen van Den Haag en omstreken. In het JKZ zijn nagenoeg alle specialismen voor kinderen vertegenwoordigd. Het JKZ is het enige niet-academische kinderziekenhuis in Nederland. De vakgroep bestaat uit 22 kinderartsen (17,8 fte). In het Juliana Kinderziekenhuis werken wij nauw samen met de vele andere specialisten waaronder kinderneurologen, kinderchirurgen, kinderanesthesisten, en kinderradiologen, hetgeen het uitoefenen van het specialisme kindergeneeskunde in al haar facetten uitstekend faciliteert. Binnen het Juliana Kinderziekenhuis is er bij de vakgroep Kindergeneeskunde opleiding voor arts-assistenten kindergeneeskunde, Internationale Gezondheidszorg en Tropische Geneeskunde, huisartsengeneeskunde en voor spoedeisende hulp artsen. Wij onderhouden nauwe contacten met de vakgroep kindergeneeskunde in het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft en het Lange Land Ziekenhuis in Zoetermeer. Daarnaast is er een goede samenwerking met de kinderartsen van het HMC, het LUMC en het ErasmusMC.

Reden vacature

Vanwege het vertrek van onze kinderarts-cardex bestaat deze vacature

Duur vacature
Vast dienstverband
Arbeidsvoorwaarden  

Vlgs AMS

Vacaturenummer
MedWeb 774554
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 10-05-2018