Vacature: Chef de clinique Cardiologie, locatie Arnhem en Zevenaar

Logo Rijnstate
Functie
Chef de clinique Cardiologie, locatie Arnhem en Zevenaar (0,8 - 1,0 fte)
Datum
10-07-2018
Provincie
Gelderland 
Instelling
Functie-omschrijving

Bent u de allround chef de clinique die een actieve bijdrage kan leveren aan de vakgroep, onderwijs en wetenschappelijk onderzoek?

 

Uw baan?
In verband met de doorstroom van een van onze huidige chefs de clinique, zijn wij per direct op zoek naar een betrokken en enthousiaste cardioloog. De focus ligt op de all-round poliklinische en klinische cardiologie. Er is ruimte voor differentiatie. Werkzaamheden vinden plaats op de locaties Arnhem en Zevenaar

 

Functie-eisen

Wie bent u?
Wij zoeken een collega bij wie kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Daarnaast zijn teamspirit en samenwerking bij ons van groot belang. U heeft daarom goede contactuele eigenschappen, in de omgang met patiënten, maar juist ook met collegae en overige ziekenhuismedewerkers. Wij verwachten een actieve bijdrage aan de vakgroep, onderwijs aan zowel arts-assistenten als verpleegkundigen en wetenschappelijk onderzoek.

 

Omschrijving afdeling

Wie zijn wij?

De vakgroep cardiologie bestaat uit 12 cardiologen en 3 chefs de clinique. Binnenkort start een fellow interventiecardiologie. We hebben een regionale functie op het gebied van interventiecardiologie,  +implantaties en resynchronisatietherapie. Binnen de vakgroep bestaat een differentiatie naar specifieke aandachtsgebieden. Er  is een gescheiden dienstensysteem voor algemene cardiologie, interventiecardiologie en een achterwacht ICD-cardiologie.


De afdeling beschikt over twee nieuwe hartcatheterisatiekamers voor interventiecardiologie en device-implantaties, waar op dit moment 3.000 procedures per jaar worden uitgevoerd. Er is een volledig uitgeruste hartfunctieafdeling met onder andere 3D-echocardiografie. De klinische afdeling bestaat uit een Eerste Hart Hulp met 10 bedden, een CCU met 10 bedden, een dagbehandeling naast de hartcatheterisatie-afdeling met 8 bedden en drie nazorgafdelingen met in totaal 44 bedden, waarvan 28 telemetrisch bewaakt. Daarnaast is er een hartfalenpolikliniek en hartrevalidatieafdeling.


Er is een goede samenwerking met de afdeling Radiologie en Nucleaire geneeskunde op het gebied van CT-angiografie, MRI en nucleair onderzoek waaronder PET-scintigrafie. De kliniek wordt ondersteund door 10 arts-assistenten, waarvan 5 in opleiding tot cardioloog, longarts, SEH-arts of internist. De vakgroep heeft een opleidingsbevoegdheid (B-opleiding) voor arts-assistenten.


Voor meer informatie over Rijnstate, kijk op  www.rijnstate.nl.

 

Arbeidsvoorwaarden  

Wij bieden een dienstverband voor de duur van 1 jaar met mogelijkheid to verlenging naar maximaal 23 maanden. U wordt aangesteld in dienst van de Coöperatie Medisch Specialisten Rijnstate (CMSR). De arbeidsvoorwaarden zijn conform de AMS regeling.

Vacaturenummer
MedWeb 774631
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 21-07-2018