Vacature: Echolaborant hartfunctie

Logo Rivas Zorggroep
Functie
Echolaborant hartfunctie (16 - 32 uur)
Datum
06-07-2018
Provincie
Zuid-Holland 
Advertentie in PDF
Functie-omschrijving

Wat ga je doen?
De Echolaborant maakt onderdeel uit van de Hartfunctieafdeling. Als echolaborant verricht je onder andere de volgende onderzoeken: echocardiogram, 3 D echo, TEE echo en contrastecho. Je verricht zelfstandig onderzoeken en beoordeelt echocardiogrammen. De onderzoeken verricht je onder supervisie van een medisch specialist. Je ondersteunt, begeleidt en stimuleert patiënten en familie / verzorgers tot het ondergaan en bijwonen van de onderzoeken. Er wordt gewerkt met digitale patiëntendossiers.

Functie-eisen

Wie ben jij?
Een echolaborant hartfunctie bij Rivas Zorggroep:

  • is in het bezit van een diploma hartfunctielaborant met specialisatie echocardiografie;
  • heeft recente werkervaring als echolaborant in het ziekenhuis;
  • kan in teamverband werken;
  • is accuraat, flexibel en klantgericht.
Omschrijving instelling

Waar ga je werken? 
Rivas Zorggroep levert ziekenhuiszorg in het Beatrixziekenhuis, het beste ziekenhuis van Nederland (AD, 2016 en 2017), een compleet basisziekenhuis met locaties in Gorinchem en Leerdam. Daarnaast biedt Rivas een breed pakket van woonzorg, thuiszorg, verpleeghuiszorg en jeugdgezondheidszorg aan cliënten in Zuid-Holland, Gelderland, Noord-Brabant en Utrecht. Meer dan 4.500 medewerkers, 94 medisch specialisten en bijna 1.600 vrijwilligers bieden hun bewoners, patiënten en cliënten goed geregelde zorg, dichtbij volgens een hartelijke, persoonlijke en kleinschalige aanpak. Dit alles vanuit hun passie voor hun cliënten én hun vak.

Duur vacature
Bepaalde tijd, uitzicht op vast dienstverband
Arbeidsvoorwaarden  

Bij ons kun je rekenen op

  • een goed salaris (FWG50 - CAO Ziekenhuizen);
  • een uitstekend pakket algemene en secundaire arbeidsvoorwaarden; je bouwt automatisch pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn. Ook is het mogelijk je via Rivas Zorggroep collectief te verzekeren voor ziektekosten;
  • je de mogelijkheid zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden te kiezen (MKA regeling Zorg). Onder bepaalde voorwaarden kun je een gedeelte van je brutosalaris, vakantie-uren, vakantiegeld of eindejaarsuitkering gebruiken om bijvoorbeeld voordelig een fiets, laptop of telefoon te kopen, je pensioen aan te vullen of extra reiskosten te compenseren.
Vacaturenummer
973994/MedWeb 774629

We verzoeken u nadrukkelijk van de onderstaande links gebruik te maken om te solliciteren of meer informatie aan te vragen.

Solliciteren
Meer informatie
Deze vacature blijft staan tot 17-08-2018