Vacature: Fellow Vaatchirurgie

Logo Amphia Ziekenhuis
Functie
Fellow Vaatchirurgie (n.o.t.k.)
Datum
20-12-2018
Provincie
Noord-Brabant 
Instelling
Functie-omschrijving

Wij hebben een flebologisch centrum waar onze varices patiënten multidisciplinair worden behandeld, u bent bereid om hier in deel te nemen. Ook heeft u affiniteit met het begeleiden en opleiden van AIOS-chirurgie en het verrichten van wetenschappelijk onderzoek. U bent een teamspeler en bereid te participeren in het (gedifferentieerde) dienstenrooster en werkzaamheden te verrichten in de algemene chirurgie.

Functie-eisen

U bent als algemeen chirurg met een afgeronde differentiatie vaatchirurgie per 1 februari 2019 beschikbaar. Verder wordt u de mogelijkheid geboden zich te ontwikkelen en te verdiepen in complexe vasculaire procedures, zowel binnen het open als endovasculaire gebied.

Omschrijving afdeling

De vakgroep Chirurgie bestaat uit 18 chirurgen, nu nog werkzaam op de 3 locaties, waarbij alle deelgebieden van de Heelkunde, volledig gedifferentieerd, worden beoefend.

 

De vakgroep beschikt over de opleidingsbevoegdheid voor de algemene chirurgie en differentiaties vaatchirurgie, longchirurgie, traumachirurgie en GE/oncologie.

Duur vacature
Uw aanstelling is voor de duur van ten minste 1 jaar.
Arbeidsvoorwaarden  

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten.

Vacaturenummer
MedWeb 774717
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 26-01-2019