Vacature: Interventieradioloog

Logo Ziekenhuis Amstelland & VUmc
Functie
Interventieradioloog (0,8-0,9 FTE)
Datum
14-05-2018
Provincie
Noord-Holland 
Instelling
Functie-omschrijving

In Ziekenhuis Amstelland zal naast interventieradiologie ook de algemene radiologie beoefend worden, waarbij mammaradiologie als tweede aandachtsgebied tot aanbeveling strekt. In VUMC bestaan de werkzaamheden uit interventieradiologie gedurende 1 dag per week. Door de combinatie van een perifeer ziekenhuis met een academisch ziekenhuis ontstaat een gevarieerd en erg interessant takenpakket!

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een gecertificeerd interventieradioloog die beschikt over goede communicatieve vaardigheden, flexibel is en goed kan samenwerken in een team. Affiniteit met opleiden en onderwijs strekt tot de aanbeveling.

Omschrijving afdeling

Ziekenhuis Amstelland
Ziekenhuis Amstelland is een algemeen ziekenhuis en vervult een belangrijke zorgfunctie voor de regio Amstelland én voor de joodse gemeenschap in Nederland. Met 255 bedden en 1000 medewerkers biedt het ziekenhuis medische en verpleegkundige zorg van hoge kwaliteit in een patiëntvriendelijke en kleinschalige omgeving. Jaarlijks verzorgen we 19.000 opnames (inclusief dagbehandelingen). De vakgroep Radiologie bestaat uit zeven radiologen die het vak in de volle breedte uitoefenen en daarbij specifieke aandachtsgebieden hebben.

Vanuit de missie en visie van het ziekenhuis wil de medische staf zich verder profileren in de zorg passend bij een algemeen ziekenhuis. De patiënt staat daarbij centraal. We werken aan een breed zorgpakket en aan een nauwe samenwerking met collega-zorginstellingen. De betrokkenheid bij de uitvoering van het ziekenhuisbeleid is groot en er wordt intensief geparticipeerd in onderwijs.

 

VUmc
VUmc heeft een ambitieuze interventieploeg, die topklinische en topreferente (acute) zorg levert op het gebied van de oncologische en vasculaire interventies en staat met beide benen in de kliniek. Er is een nauwe samenwerking met vele specialisten zoals de oncologische- en cardiovasculaire chirurgen, MDL-artsen  en de oncologen. Alle interventieradiologen hebben een tweede aandachtsgebied en zijn betrokken bij de diagnostiek in het gebied van thorax, abdomen, hart- en vaten en de oncologische beeldvorming. Opleiding aan de aios en de interventie-fellow en enthousiasmerend onderwijs aan de studenten behoort tot het takenpakket.

 

Reden vacature

In verband met uitbreiding van de interventiewerkzaamheden zijn de afdelingen Radiologie van Ziekenhuis Amstelland en VUmc op zoek naar een

Gecertificeerd Interventieradioloog
(0,8-0,9 FTE)

Vacaturenummer
MedWeb 774584
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 08-06-2018