Vacature: Kinderarts (waarnemend)

Logo Noordwest Ziekenhuisgroep
Functie
Kinderarts (waarnemend) (4 dagen per week / 0.8 fte)
Datum
09-07-2018
Provincie
Noord-Holland 
Functie-omschrijving

In verband met tijdelijke en geplande uitval van een van onze collega's, zoeken we een algemeen kinderarts voor de periode van half september tot half december 2018. Participatie in de diensten heeft de voorkeur, maar is bespreekbaar. (Jonge) collega's met interesse in kinder MDL worden in het bijzonder uitgenodigd te reageren. De waarneming betreft alleen werkzaamheden op lokatie Alkmaar.

Functie-eisen

Geregistreerd kinderarts

Omschrijving instelling

De Noordwest Ziekenhuisgroep is ontstaan uit de fusie tussen het voormalige Medisch Centrum Alkmaar en het Gemini Ziekenhuis in Den Helder. Het NWZ is een Topklinisch opleidingsziekenhuis.

Omschrijving afdeling

De vakgroep kindergeneeskunde van de NWZ lokatie Alkmaar (voorheen Medisch Centrum Alkmaar) bestaat uit tien kinderartsen met verschillende subspecialismen (neonatologie, MDL en longziekten) en aandachtsgebieden (allergologie, cardiologie, nefro/urologie en endocrinologie). Aan de vakgroep zijn negen arts-assistenten (vier AIOS en vijf ANIOS) alsmede co-assistenten en verpleegkundig specialisten verbonden. Er is een intensieve samenwerking met beide academische centra in Amsterdam. De afdeling beschikt over 45 bedden, waaronder 10 dagbehandelingsbedden en 20 bedden neonatologie, inclusief 4 post IC/HC bedden. 

Reden vacature

Gepland ziekteverlof

Duur vacature
Bepaalde tijd: 3 maanden
Arbeidsvoorwaarden  

Salaris conform AMS

Vacaturenummer
MedWeb 774630

We verzoeken u nadrukkelijk van de onderstaande links gebruik te maken om te solliciteren of meer informatie aan te vragen.

Solliciteren
Meer informatie
Deze vacature blijft staan tot 20-08-2018