Vacature: Kinderarts

Logo St. Jansdal Ziekenhuis
Functie
Kinderarts (in overleg)
Datum
05-11-2018
Provincie
Gelderland 
Functie-omschrijving

Je beoefent de kindergeneeskunde in volle omvang. Met het oog op de verdeling van taken binnen de huidige vakgroep stellen wij ervaring met immunologie/infectiologie en/of e-Health zeer op prijs: Kinderartsen met kennis of interesse in andere aandachtsgebieden worden ook van harte uitgenodigd om te solliciteren. 

Functie-eisen

Je bent geregistreerd kinderarts, maar ook als je in de laatste fase van je opleiding zit, ben je welkom om te solliciteren.

Je bent stressbestendig, geduldig en integer in jouw aanpak. Vanzelfsprekend beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Verder heb je een positief-kritische en nieuwsgierige houding en ben je analytisch goed ontwikkeld. Ten slotte kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Wij vinden het vanzelfsprekend dat je tijd en aandacht wilt besteden aan ziekenhuis- en stafcommissies. Uiteraard heb je oog voor maatschappelijke trends en ontwikkelingen die de ontwikkeling en het welzijn van kinderen beïnvloeden. Je weet deze te vertalen naar ons ziekenhuis en onze dienstverlening. Tot slot vind je het interessant om een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van het vak, waarbij de toenemende digitalisering en e-Health een belangrijke rol gaat spelen. 

Omschrijving instelling

Ziekenhuis St Jansdal te Harderwijk is een algemeen ziekenhuis dat zich richt op de inwoners in het verzorgingsgebied van de regio Noordwest Veluwe en Oostelijk Flevoland. Zorgen voor elkaar staat bij ons voorop! Mensen werken graag bij ons omdat ons ziekenhuis laagdrempelig is en een zeer informele sfeer kent. St Jansdal is gelegen nabij het centrum van Harderwijk en is uitstekend bereikbaar. Harderwijk ligt aan de rand van de Veluwe in een bos- en waterrijke omgeving. 

Wij zijn een middelgroot patiëntgericht ziekenhuis, dat mede dankzij een deskundig team van medisch specialisten en zeer betrokken medewerkers, uitstekend presteert op het gebied van kwaliteit van zorg. St Jansdal telt ongeveer 1.750 medewerkers, 300 vrijwilligers en 120 medisch specialisten.

Ziekenhuis St Jansdal is innovatief, werkt met het toonaangevende EPD Epic en beschikt over de modernste diagnostische en behandeltechnieken. Onze strategie staat verwoord in 8 bouwstenen:

  1. persoonlijk en gastvrij;
  2. digitale transformatie;
  3. investeren in artsen, medewerkers en organidatie;
  4. ouderenzorg;
  5. samenwerking eerstelijn;
  6. bedrijfsvoering (zinnig & zuinig);
  7. oncologie en vaatschirurgie;
  8. renoveren kliniek.


Ziekenhuis St Jansdal wil voorop lopen in de digitale transformatie en mogelijkheden die e-health toepassingen bieden voor verbetering van de kwaliteit van en service in de patiëntenzorg. Recent hebben wij de HIMSS Stage 7 EMRAM Award verkregen. Het verkrijgen van deze Stage 7 Award betekent dat wij onze processen optimaal digitaal laten ondersteunen. Ons ziekenhuis ontvangt deze bijzondere internationale erkenning als tweede ziekenhuis in Nederland en als vijfde ziekenhuis binnen Europa. Dit betekent dat wij het hoogst denkbare niveau hebben op het gebied van het verhogen van onze patiëntveiligheid, kwaliteit en efficiëntie met behulp van digitalisering.

Ziekenhuis St Jansdal beschikt verder over een ultramoderne OK en CSA die in 2017 in gebruik zijn genomen. Ook is onze afdeling inkoop in 2018 verkozen tot beste in de zorg op het jaarlijkse NEVI-zorg inkoopcongres. De komende jaren staat een grondige renovatie van onze kliniek op de agenda. 

Zoals je ziet staan wij niet stil binnen St Jansdal maar zijn wij volop in beweging. Werken bij ons vraagt een energieke en veranderingsgezinde houding van onze toekomstige medewerkers; je vindt het dan ook een uitdaging om in een dergelijke dynamische omgeving actief jouw steentje bij te dragen. 

Wil jij ook graag bij ziekenhuis St Jansdal werken, bekijk dan snel onze vacatures. Wil je geen enkele vacature missen? Maak dan een vacaturemelding aan.

Omschrijving afdeling

De vakgroep kindergeneeskunde bestaat uit 10 enthousiaste en betrokken kinderartsen (7,5 FTE) met oog voor vernieuwing binnen het vak en met een goede onderlinge teamspirit. Elk van ons onderhoudt naast de algemene kindergeneeskunde een of meerdere specifieke aandachtsgebieden.

 

De afdeling telt 26 bedden en 10 couveusesuites. De afdelingen, de polikliniek en de SEH zijn goed geoutilleerd en kindvriendelijk ingericht. De vakgroep kindergeneeskunde wordt ondersteund door een aantal gespecialiseerde verpleegkundigen (astma, incontinentie, ADHD) en een psychosociaal team. Verder worden co-assistenten opgeleid die afkomstig zijn uit het UMC Utrecht. Een team van specifiek opgeleide SEH-artsen ondersteunt 24 uur per dag bij de opvang van acuut zieke kinderen. Er zijn maandelijks spreekuren door een kindercardioloog en klinisch geneticus (UMC Utrecht) en een kinderrevalidatiearts (Vogellanden). Er is zes wekelijks overleg met de kinderurologen (UMC Utrecht) Het ziekenhuis kent heel goede samenwerkingsrelaties tussen de diverse specialismen. 

Reden vacature

Uitbreiding

Arbeidsvoorwaarden  

Ziekenhuis St Jansdal wil graag het beste uit medewerkers halen en dus ook het beste geven. Wij streven naar een goede balans tussen werk en privé voor al onze medewerkers. Daarnaast bieden wij een prima salaris en een modern, flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden.

De salariëring is in overeenstemming met de Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten (AMS). 

Vacaturenummer
MedWeb 774695

We verzoeken u nadrukkelijk van de onderstaande links gebruik te maken om te solliciteren of meer informatie aan te vragen.

Solliciteren
Meer informatie
Deze vacature blijft staan tot 17-12-2018