Vacature: Kinderarts

Logo Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (ZNA)
Functie
Kinderarts (voltijds (deeltijds mogelijk))
Datum
24-04-2018
Provincie
Antwerpen (Belgie)  
Functie-omschrijving

ZNA Koningin Paola Kinderziekenhuis, deel van ZNA Middelheim ziekenhuis, is op zoek naar een kinderarts. Binnen het Koningin Paola Kinderziekenhuis zijn er verschillende pediatrische sub-specialistische disciplines, is er een ruime polikliniek en een belangrijke hospitalisatiedienst met 42 bedden. Eerste, tweede èn derde lijnszorg zijn hier belangrijk. Tevens is er een belangrijke activiteit in de kinderchirurgie met een afzonderlijk operatiekwartier voor kinderen en een kindvriendelijk chirurgisch daghospitaal.

Het ZNA Middelheim ziekenhuis beschikt over een pediatrische intensive care unit (PICU), een neonatale intensive care unit (NICU) alsook een spoedeisende hulp voor kinderen. Het kinderziekenhuis is sinds jaar en dag een vast begrip in één van de dichtst bevolkte regio’s van Vlaanderen.

ZNA en GZA kondigden aan dat ze een duurzame samenwerking aangaan. In 2017 zullen de eerste projecten in dit kader zichtbaar worden. Dit wil zeggen dat onze dienst pediatrie ook overkoepelend uitbreidt naar GZA. Ook de diensten pediatrische intensive care unit (PICU) en neonatale intensive care unit (NICU) alsook de spoedeisende hulp voor kinderen zullen overkoepelend samenwerken.

We zijn dan ook op zoek naar een enthousiaste kinderarts die wil participeren in dit unieke kinderziekenhuis. Bijkomende interesse of subspecialisatie in endocrinologie, gastro-enterologie, neurologie, cardiologie of pneumologie zijn een meerwaarde voor onze dienst.

 

Algemene verantwoordelijkheden en taakomschrijving

  • Participatie in poliklinische en klinische zorg voor algemene kindergeneeskunde ….
  • Actieve deelname in de supervisie en opleiding van assistenten wordt verwacht.
  • Mee bewaken van de kwaliteit en de waarden waar de dienst voor staat.
  • Bereidheid tot deelname aan organisatorische activiteiten.
  • Bereidheid tot deelname aan de wachtregeling.
Functie-eisen

Functievereisten

  • U bent in het bezit van een diploma van kinderarts.
  • U bent in het bezit van een in België gehomologeerde toelating voor de beroepsuitoefening, zijnde erkenning.

Wij zoeken

Gemotiveerde en enthousiaste collega’s die door deskundigheid en teamgeest een goede aanvulling zijn voor het ziekenhuis. Respect, inlevingsvermogen en verantwoordelijkheid zijn belangrijke waarden in uw werk.

Omschrijving afdeling

ZNA is de grootste zorgverstrekker in België en staat voor toegankelijke en kwaliteitsvolle gezondheidszorg. Om dit te realiseren kunnen we rekenen op de enthousiaste inzet van 6000 medewerkers. Deze medewerkers verzorgen dagelijks ongeveer 5000 patiënten. Sinds begin 2004 groepeert ZNA 9 Antwerpse ziekenhuizen: 3 algemene ziekenhuizen en 6 centra voor gespecialiseerde zorg aan kinderen, ouderen en psychiatrische patiënten. Elk van deze sites biedt daarnaast een ruim aanbod aan ambulante zorg (dagziekenhuis en polikliniek).

Arbeidsvoorwaarden  

Ons Aanbod

ZNA biedt u een voltijds overeenkomst aan als zelfstandige (deeltijdse aanstelling te bespreken, indien gewenst). De start van uw tewerkstelling is in onderling overleg.

Vacaturenummer
MedWeb 774571

We verzoeken u nadrukkelijk van de onderstaande links gebruik te maken om te solliciteren of meer informatie aan te vragen.

Solliciteren
Meer informatie
Deze vacature blijft staan tot 05-06-2018