Vacature: Medisch diensthoofd Maag-, Darm- en Leverziekten

Logo UZ Leuven
Functie
Medisch diensthoofd Maag-, Darm- en Leverziekten
Datum
10-07-2018
Provincie
Vlaams-Brabant (Belgie)  
Instelling
Functie-omschrijving

Topreferent zijn in patiëntenzorg, opleiding en onderzoek, dat zijn de drie hoofdopdrachten van UZ Leuven. In België en Europa spelen we een toonaangevende rol die we willen behouden en verder uitbouwen. Daartoe bundelen bijna 10 000 gedreven medewerkers elke dag hun expertise. UZ Leuven behaalde als eerste Belgische ziekenhuis het internationale JCI-label voor veilige en kwaliteitsvolle zorg.

 

De dienst Maag-, Darm- en Leverziekten omvat alle typische zorgprogramma’s eigen aan de discipline, inclusief het gastro-intestinaal en hepatobiliair endoscopisch onderzoek.

Deze zorgprogramma’s zijn uitgebouwd in multidisciplinaire samenwerking met verschillende andere diensten. Als universitaire dienst is er eveneens een belangrijke en

internationaal erkende onderzoeksactiviteit uitgebouwd in domeinen zoals digestieve oncologie, inflammatoire darmziekten, interventionele endoscopie en neurogastroenterologie.

De dienst garandeert tevens een brede en gedegen opleiding voor assistenten. Momenteel is UZ Leuven op zoek naar een:

 

Medisch diensthoofd Maag-, Darm- en Leverziekten

 

Wat uw functie inhoudt:

Het medisch diensthoofd bepaalt in overleg met de directie het strategisch beleid van zijn/haar afdeling en vertaalt dit beleid in concrete, te realiseren doelstellingen. Deze doelstellingen situeren zich zowel op het vlak van klinische praktijk, klinisch-wetenschappelijk onderzoek als op het vlak van opleiding en onderwijs. • U draagt de visie en waarden van UZ Leuven als internationaal medisch expertcentrum uit. U staat garant voor continue optimalisering en innovatie binnen uw vakgebied. • U weet uw medewerkers te inspireren en constructief aan te sturen om kwaliteitsgericht en vernieuwend te werken en u staat eveneens in voor de begeleiding van de opleiding van de GSO’s. • U zal, naast de transmurale dimensie in uw opdracht, maximaal aandacht besteden aan het uitbouwen van de academische dimensie van de dienst.

 

 

Functie-eisen

Wat wij vragen:

U behaalde een erkend diploma in België/Europese Unie als arts en specialist in de gevraagde specialiteit.

• U hebt relevante klinische expertise; ervaring in management is een pluspunt.

• U hebt interesse voor klinisch-wetenschappelijk onderzoek en bent bereid bij te dragen tot de opleiding van geneesheer-specialisten.

 

Omschrijving afdeling

Wat wij u bieden:

Een boeiende en complexe ziekenhuisorganisatie met continue uitdagingen op inhoudelijk vlak. • Een degelijk personeelsstatuut met talrijke extralegale voordelen.

Vacaturenummer
67920/MedWeb 774632
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 21-08-2018