Vacature: Vaatchirurg

Logo Ziekenhuisgroep Twente
Functie
Vaatchirurg
Datum
03-04-2018
Provincie
Overijssel 
Instelling
Advertentie in PDF
Functie-eisen

Een gecertificeerde vaatchirurg met endovasculaire aantekening en met aantoonbare wetenschappelijke kwaliteiten. U heeft belangstelling voor actieve deelname aan ziekenhuisbrede activiteiten en commissies. U beschikt over goede communicatieve vaardigheden en u bent een echte teamspeler.

Omschrijving afdeling

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo. ZGT is gecertificeerd als Top Employer Cure & Care Nederland 2018.

 

De vakgroep chirurgie ZGT is sinds begin 2014 gefuseerd met de maatschap chirurgie van het ziekenhuis te Hardenberg. De maatschap heeft opleidingserkenning voor de algemene chirurgie vanuit regio VII, Groningen, incl. de opleiding voor alle chirurgische differentiaties. Arts-assistenten uit de Universiteit van Leuven (België) volgen twee jaar van hun opleiding tot algemeen chirurg in ZGT. Ook hebben we opleidingserkenning voor de tropenopleiding.


De vakgroep bestaat uit 21 chirurgen en twee chefs de clinique, die op drie locaties (Almelo, Hengelo en Hardenberg) werkzaam zijn. Alle klinische vaatchirurgie wordt verricht op de locatie Almelo (24 bedden).


Om te garanderen dat de chirurgen 24 uur per dag, zeven dagen per week kwaliteitszorg leveren, werkt de maatschap met gedifferentieerde diensten voor trauma-, vaat en GE- chirurgie.
De vakgroep is zeer ambitieus en heeft kwaliteit, veiligheid, innovatie en wetenschap hoog in het vaandel staan.

Reden vacature

In verband met de a.s. pensionering van dr. J.G. van Baal.

Arbeidsvoorwaarden  
  • een ambitieuze, prettige en goed georganiseerde vakgroep (met vier vaatchirurgen) met ruimte voor innovatie;
  • de vaatchirurgie wordt in volle breedte uitgeoefend met als extra speerpunt de diabetische voet en de endovasculaire crurale revascularisaties;
  • er is een hybride operatiekamer met aangekoppelde angiokamer op het operatiecomplex
  • een vaste aanstelling als volwaardig lid van de vakgroep heelkunde en de CHIRCO
Vacaturenummer
MedWeb 774547
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 26-04-2018