Vacature: Waarnemend algemeen Kinderarts

Logo Juliana Kinderziekenhuis
Functie
Waarnemend algemeen Kinderarts (0,8 fte)
Datum
13-02-2018
Provincie
Zuid-Holland 
Instelling
Functie-omschrijving

In verband met het tijdelijk verlof van een collega zoeken wij per 1 april 2018 een algemeen kinderarts, voor de periode van minimaal 4 maanden.

Functie-eisen

algemeen kinderarts

Omschrijving afdeling

Het Juliana Kinderziekenhuis biedt secundaire, deels tertiaire  kindergeneeskundige zorg aan de populatie van Den Haag en omgeving.  Naast de kinderartsen zijn nagenoeg alle specialismen voor kinderen uitstekend vertegenwoordigd.

 

De vakgroep Kindergeneeskunde bestaat uit 23 kinderartsen (17,7 fte) Daarnaast is er de grootste spoedeisende hulp voor kinderen in Nederland, waar jaarlijks meer dan 14.000 kinderen gezien worden. Er zijn 88 bedden; 20 Neonatologie, post IC-HC bedden voor te vroeg geboren en zieke pasgeborenen, 48 (medium-care) bedden voor oudere kinderen en 16 dagbehandeling bedden. Er zijn 17 arts assistenten (5 AIOS, 9 ANIOS, 1 HAIO , 1 TRAIO ,1 SEH arts in opleiding) en 5 semi artsen, 4 nurse practitioners werkzaam. De waarnemer zal voornamelijk worden ingezet op de polikliniek, de Spoedeisende Hulp en meedraaien in het dienstensysteem.

Reden vacature

Tijdelijk verlof van een collega.

Duur vacature
minimaal 4 maanden
Arbeidsvoorwaarden  

Volgens AMS

Vacaturenummer
MedWeb 774517
Solliciteren
Informatie bij
Deze vacature blijft staan tot 27-03-2018